Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Simona Halep a ajuns in China, acolo unde va participa in perioada urmatoare la turneele WTA de la Wuhan si Beijing. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi serbeaza ziua in China. Personajul-surpriza cu care s-a vazut la aeroport

Simona Halep a plecat spre China, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, intreceri de categoria Premier, respectiv Premier Mandatory, scrie adevarul. ro. La Wuhan o va prinde si ziua ei, SImona.

Simona Halep va face echipa cu Jelena Ostapenko in proba de dublu de la Wuhan Open

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua la Wuhan si in proba de dublu, in care va face echipa cu letona Jelena Ostapenko, cele doua intrand pe tablou dupa ce au primit un wild card. Romania va mai fi reprezentata in proba de dublu de Irina-Camelia Begu, care va juca alaturi de Laura Siegemund Germania).

Simona Halep si-a stabilit obiectivul pentru finalul de an. Ce spera sa mai realizeze jucatoarea noastra in 2016

Simona Halep va lau startul saptamana viitoare la turneul de la Wuhan, dupa care va merge la NBeijing, si foarte probabil la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Veste excelenta pentru Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost desemnata a patra favorita a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, care va incepe luni,.

Posibil duel romanesc la Wuhan. Simona Halep intra direct in turul al doilea

Simona Halep si Irina Begu se afla pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, acolo unde astazi si-au aflat adversarele din primul tur.

Simona Halep revine in circuit la Wuhan. N-a trecut de turul 3 la precedentele doua editii

Aflata in cautarea unui loc la Turneul Campioanelor din Singapore, jucatoarea Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare la Wuhan Open in China.

Simona Halep: Imi doresc sa inchei anul pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep a parasit Romania cu directia Asia, acolo unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan. Ma simt bine acum, mi-am incarcat bateriile. Imi doresc sa termin anul in top 3, a precizat sportiva nascuta la Constanta.

Decizie importanta luata de Simona Halep in perspectiva turneului de la Wuhan, care incepe saptamana viitoare

Simona Halep n-a mai participat la turneul de la Tokyo, din cauza unei accidentari, si va lua startul saptamana viitoare la Wuhan, in China.

Simona Halep isi serbeaza ziua in China. A facut strategia pentru turnee cu un actor din Las Fierbinti!

Simona Halep a plecat spre China, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, intreceri de categoria Premier, respectiv Premier Mandatory.

Cred ca e timpul ca Simona Halep sa ia o pauza: Tenismena, criticata de jurnalistii americani

Desi se afla pe locul 5 in topul WTA, Simona Halep nu a reusit niciodata sa castige un turneu de Grand Slam. Acest fapt il face pe jurnalistul american Peter Bodo sa afirme ca ar fi indicat ca tenismena.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )