Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO. David Cameron, scrisoare de felicitare pentru Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

România Liberă România Liberă,
FOTO. David Cameron, scrisoare de felicitare pentru Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei, precizand, totodata, ca asteapta cu interes o colaborare in cadrul UE. continuă pe România Liberă

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si.

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este pregatita sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul britanic David Cameron i-a transmis presedintelui ales Klaus Iohannis ca Marea Britanie este pregatita sa il sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea.

Mesajul lui David Cameron catre Iohannis, de Ziua Internationala Anticoruptie: Marea Britanie va sustine in combaterea coruptiei

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a transmis presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul trimis in urma castigarii alegerilor, ca Marea Britanie il va sustine in lupta impotriva coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea.

Mesajul de campanie al lui Klaus Iohannis, arborat la 4884 metri, alaturi de drapelul Romaniei (FOTO)

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis are o cota imensa de popularitate. Astfel, mesajul sau de campanie,Romania lucrului bine facut a fost preluat de doi sustinatori si dus tocmai in varful.

FOTO. Klaus Iohannis: in Constitutiei sunt si texte care au permis interpretari fortate

Intr-un mesaj despre Ziua Constitutiei, presedintelui ales, Klaus Iohannis, arata ca Legea Fundamentala a trecut deja textul timpului, dar contine si modificaricare nu s-au dovedit cele mai fericite, dupa cum exista si texte care aupermis interpretari fortate, dincolo de spiritul actului fundamental.

CCR amana pentru 16 decembrie decizia privind articolul de incompatibilitate care il vizeaza si pe Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Constitutionale CCR) au amanat decizia privind articolului de constitutionalitate ce il vizeaza pe presedintele ales Klaus Iohannis, relateazaB1 TV. Decizia va fi luata pe data de 16.

Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis. Cine este viitoarea sefa a comunicarii la Cotroceni

Scriitoarea si jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anuntat, pe Facebook, ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Presedintele ales al Romaniei, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant, a scris luni dimineata jurnalista pe Facebook. Niculescu Bran este autoarea romanului non-fictional Spovedanie la Tanacu, care a inspirat filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu. Citeste aici un interviu acordat de Tatiana Niculescu Bran pentru HotNews. ro in 2012, despre cartea sa.

Klaus Iohannis vrea ca invatamantul din Romania sa devina la fel de performant ca cel din Germania

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, vrea ca sistemul de educatie din tara noastra sa ajunga la fel de performant ca si cel din Germania. intr-un interviu pentru Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit.

Barometru Inscop - Adevarul: Klaus Iohannis conduce in topul increderii, cu o urcare spectaculoasa la 60%. Victor Ponta s-a prabusit la 26,1%

Presedintele ales Klaus Iohannis conduce in clasamentul increderii in personalitati cu o urcare spectaculoasa la 60% incredere multa si foarte multa comparativ cu 35,2% la masuratoarea din octombrie), arata un barometru realizat de Inscop la comanda ziarului Adevarul. Pe locul al doilea se afla guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu 45,7%, 42,6% in octombrie). Premierul Victor Ponta ocupa locul al treilea, insa cu o prabusire spectaculoasa la 26,1% incredere multa si foarte multa comparativ cu 38,7% pe datele culese la inceputul lunii octombrie). In privinta optiunilor de vot pentru partide, pe primul loc se situeaza PNL PNL-PDL) cu 41,7% fata 31,8% in octombrie), urmat de Alianta PSD-UNPR-PC cu 38,8% fata de 41,9% in octombrie).

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista completa a echipei, saptamana viitoare

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie. Totodata, Iohannis a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )