Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Dieta MINUNE a Elenei Udrea. Vezi ce a MANCAT si cum ARATA ACUM.

România Liberă România Liberă,
FOTO Dieta MINUNE a Elenei Udrea. Vezi ce a MANCAT si cum ARATA ACUM.

Deputatul PDL Elena Udrea a tinut o dieta bazata pe grupa de sange si a slabit foarte mult. Ea spune ca are aceleasi haine de ani de zile, foloseste numai creme romanesti si ca, dupa divort, lucrurile se intampla in viata sa intr-un mod luminos, informeaza Mediafax. Udrea a spus ca si-a dorit de foarte mult timp sa slabeasca pentru ca in anii de ministeriat nu a facut posibil acest lucru. Calatoream foarte mult, dormeam in masina noptile, mancam in benzinarii, nu aveam timp sa am o viata . continuă pe România Liberă

FOTO Dieta MINUNE a Elenei Udrea. Vezi ce a MANCAT si cum ARATA ACUM.

Deputatul PDL Elena Udrea a tinut o dieta bazata pe grupa de sange si a slabit foarte mult. Ea spune ca are aceleasi haine de ani de zile, foloseste numai creme romanesti si ca, dupa divort, lucrurile se intampla in viata sa intr-un mod luminos, informeaza Mediafax. Udrea a spus ca si-a dorit de foarte mult timp sa slabeasca pentru ca in anii de ministeriat nu a facut posibil acest lucru. Calatoream foarte mult, dormeam in masina noptile, mancam in benzinarii, nu aveam timp sa am o viata .

Slipul televizat al Elenei Udrea

Zilele trecute, de cateva ori, pe micul ecran ni s-a oferit cu nonsalanta, ca un fel de meniu cand intri in restaurant, imaginea fundului doamnei Elena Udrea, aflata la mare, intr-un slip sumar, usor de confundat cu o lenjerie intima. in continuarea unui spate cambrat, rotunjimea respectiva arata, iertati sinceritatea, bine de tot.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )