Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO. Flori si lumanari, la intrarea in clubul Colectiv

România Liberă România Liberă,
FOTO. Flori si lumanari, la intrarea in clubul Colectiv

Zeci de persoane s-au dus la clubul Colectiv din Capitala, sambata, sa depuna flori si sa aprinda lumanari, in memoria celor 27 de persoane care au murit vineri noaptea, in incendiu. continuă pe România Liberă

Moment cutremurator vineri noaptea, dupa incendiul din clubul Colectiv: Zeci de telefoane se auzeau sunand din buzunarele victimelor

Vineri noaptea, dupa incendiul care a izbucnit la clubul Colectiv, au avut loc scene cutremuratoare, unul din momentele care i-au marcat pana si pe salvatorii de urgenta aflati la locul tragediei fiind sunetul a zeci de telefoane care sunau din buzunarele victimelor.

FOTO/VIDEO Tragedia din clubul Colectiv: ce s-a intamplat in prima zi la locul dezastrului

Mii de oameni au venit in cursul zilei de sambata la locul tragediei din Club Colectiv pentru a aduce un omagiu celor 27 de persoane care si-au pierdut viata noaptea trecuta. Parintii unui tanar de 15 ani care a incetat din viata in incendiu si-au plans copilul mort zeci de minute alaturi de colegii si prietenii acestuia. Timp de ore bune, politistii criminalisti, specialistii de la interventii pirotehnice si INSEMEX Petrosani au investigat cauzele dezastrului. Presedintele Klaus Iohannis si procurorul general Tiberiu Nitu au venit si ei la locul tragediei.

Drama in Capitala: 25 de morti si zeci de raniti in clubul Colectiv

Explozia care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti s-a soldat si cu decesul unor persoane, in timp ce alte zeci sunt ranite, fiind transportate la mai multe spitale din Bucuresti, potrivit unor persoane aflate la fata locului,.

Explozie la Clubul Colectiv din Capitala: cel putin 18 morti si zeci de raniti. La iesire, cei care cadeau erau calcati in picioare

O explozie puternica a avut loc, vineri seara, la Clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala. Potrivit primelor informatii, este vorba de cel putin 18 morti si de alte aproximativ 80 de persoane care au suferit arsuri grave.

ULTIMA ORA Explozie urmata de un incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti: 25 de morti, cel putin 88 de raniti

Mai multe persoane au decedat si alte zeci au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. 10 Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca sunt 25 de morti si cel putin 88 de raniti Este o mare tragedie. Este celula de criza la nivelul Guvernului. E alarma generala in MAI. L-am informat si pe dl presedinte Iohannis. Sunt 25 de morti, toate fortele disponibile, a declarat Oprea.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti:27 de morti, 146 de persoane internate. Marturiile supravietuitorilor si repartizarea ranitilor

Incendiu club Colectiv. 27 de persoane au murit, vineri noaptea, in timp ce alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti. in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dosar instrumentat de Parchetul General.

Incendiu in Clubul Colectiv. Revolta unui tanar pe care l-a ocolit moartea:Cei care mergeau in Colectiv nu sunt boschetari care traiau de pe o zi pe alta

Vineri seara, clubul Colectiv din Bucuresti, care gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, a fost cuprins de flacari, ultimul bilant al incendiului aratand ca 27 de persoane au murit si alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitala. Martori aflati in club au declarat ca incendiul din Club Colectiv a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului.

FOTO Artificiile de la care a izbucnit incendiul care a ucis 27 de tineri in Clubul Colectiv

Pe retele de socializare au aparut imagini din clubul Colectiv cu artificiile de la care a pornit incendiul. Vlad Busca explica pe Facebook cum artificiile au sarit pe un stalp imbracat in burete si in cateva secunde focul s-a extins.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Incendiu in Clubul Colectiv. Celula de criza la Centrul de Trasfuzii Targoviste, care este deschis in acest weekend pentru donatorii de sange

Centrul de Transfuzii Sanguine Dambovita a fost deschis, sambata, pentru a-i putea primi pe donatorii care vo sa fie alaturi de victimele incendiului care a avut loc la Clubul Colectiv, din Bucuresti. Un incendiu puternic care a ucis 27 de persoane si a bagat in spital 146 de persoane a avut loc, vineri seara, la clubul care gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )