Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO. Meciul Ungaria-Romania: Imagini INEDITE de pe Arena Nationala.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Meciul Ungaria-Romania: Imagini INEDITE de pe Arena Nationala.

Suporterii echipelor Romaniei si Ungariei au inceput sa intre pe Arena Nationala. Va prezentam imagini inedite trimise de suporterii romani. continuă pe România Liberă

Trafic rutier restrictionat vineri in zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Ungariei, informeaza miercuri Brigada Rutiera Bucuresti printr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

LIVETEXT Acum ori niciodata! Se apropie meciul orgoliilor, Romania - Ungaria. Echipele de start. Ungurii au provocat incidente pe stadion

Romania - Ungaria / Se apropie meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de TVR.

FOTO Gazonul de pe Arena Nationala a fost inlocuit si arata impecabil

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat dupa meciul pe care Steaua l-a jucat cu Legia Varsovia in turul play-off-ului Ligii Campionilor. Cu trei zile inainte de dubla cu Ungaria si Turcia, covorul verde se prezinta impecabil.

LIVETEXT Acum ori niciodata! Se apropie meciul orgoliilor, Romania - Ungaria. Echipele de start

Se apropie meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de TVR.

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley. Mai e nevoie insa de 1 milion de euro pentru a rezista pe termen lung

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Bataie intre jandarmi si suporterii maghiari la Arena Nationala. Fanii veniti din Ungaria au produs incidente toata ziua

15 - Incidentele au continuat si la Arena Nationala. SE pare ca fanii maghiari au incercat sa ajunga in zona suporterilor romani, iar jandarmii au intervenit inca o data in forta, in tentativa.

Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI.

Live TEXT Romania - Ungaria 3-0 Marica 2, Pintilii 31, Tanase 87) Vezi aici FOTO. Imagini INEDITE de pe Arena Nationala Vezi in imaginile de mai sus cei mai scumpi jucatori, clasamentul si meciurile disputate in grupa Romaniei. Min 90+1 Centrare in careul lui Tatarusanu, care reuseste sa prinda. Pornim in atac, dar meciul se incheie. Min 90 Atmosfera de vis pe Arena Nationala. Tricolorii mai au de jucat cateva secunde. Min 89 Pintilii are mingea. Facem in continuare .

LIVETEXT FOTO Romania - Ungaria: 3-0. A inceput a douarepriza! (Marica 2, Pintilii 31, Tanase 88) Incidente si la romani, si la maghiari

Romania - Ungaria / A inceput meciul anului pentru echipa nationala a lui Victor Piturca, Romania intalnind vineri Ungaria, in cadrul unei partide disputate pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si transmisa de Antena1.

FOTO Romania - Ungaria: 3-0. Sa vina Turcia! Nationala lui Victor Piturca ocupa acum locul doi in Grupa D

Romania-Ungaria 3-0 / Romania a ramas in cartile calificarii la barajul pentru participarea la CM 2014, dupa o victorie clara in fata Ungariei. Partida de pe Arena Nationala a fost doar punctul culminant al unei zile pline de incidente in Bucurest, provocate de cei 3. 000 de fani ai oaspetilor.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )