Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

România Liberă România Liberă,
FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

Pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a ajuns deja la peste un milion si jumatate de like-uri. in semn de multumire, seful statului a postat pe timeline un mesaj personalizat. continuă pe România Liberă

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

UleFone Dare N1 este cea mai recenta clona de iPhone

In timp ce Apple lansa primul sau smartwatch, chinezii reuseau sa scoata pe banda rulanta o noua clona de iPhone cu numele de UleFone Dare N1. Daca erati de mult timp in cautarea unei clone de iPhone 6, ceea ce nu cred, ilustrata in imaginea de mai sus este o noua creatie de acest fel [].

Comoara URIASA gasita de doi soti intr-o PADURE din Valcea. Este cea mai importanta descoperire, au o vechime de 2 MILENII

O descoperire arheologica valoaroasa a fost facuta intamplator in judetul Valcea. Un barbat care se plimba cu sotia sa prin padurea din localitatea Bujoreni a descoperit peste 2 kilograme de monede de.

Majoritatea romanilor isi aloca prea putin timp pentru pranz, desi recunosc ca este cea mai importanta masa a zilei

O salata in fata laptopului, o gustare rapida in bucataria biroului sau o fuga pana in zona de food court a celui mai apropiat centru comercial - asa arata pauza de pranz a celor mai multi dintre romani, conform unui recent studiu.

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

Cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa

Daca nu tii post si vrei sa profiti de o bucata de carne pe care o ai in frigider, prepara cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

Ellie White: A doua sarcina este mult mai dificila decat prima!

Insarcinata pentru a doua oara, Ellie White spune ca se confrunta cu greturi si stari de oboseala care ii dau peste cap tot programul zilnic, lucruri pe care nu le-a experimentat in timpul primei sarcini.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )