Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO: O persoana a fost ranita, intr-un atac pe o strada din Koln

România Liberă România Liberă,
FOTO: O persoana a fost ranita, intr-un atac pe o strada din Koln

O persoana a fost ranita, luni dimineata, intr-un atac care a avut loc pe o strada din Koln. Pentru moment, nu se cunoaste motivatia sau identitatea atacatorilor. continuă pe România Liberă

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Liderul ISIS din Afganistan si Pakistan ar fi fost ucis intr-un atac cu drona

Liderul factiunii Stat Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii americani in provincia Nangharhar, a declaratambasadorul afgan de la Islamabad,.

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

O persoana ranita intr-un atac la Koln. Doi agresori au reusit sa fuga

O persoana a fost ranita intr-un atac cu cutite urmat de un incident armat in centrul orasului Koln, in primele ore ale zilei de luni, scrie ziarul german Express, adaugand ca doi suspecti au reusit sa fuga.

Incident armat in centrul orasului Koln

O persoana a fost ranita intr-un atac cu arma alba si cu arma de foc in centrul orasului Koln, la primele ore ale diminetii de luni, a transmis ziarul german Express, care a adaugat ca doi suspecti au reusit sa fuga, transmite Reuters.

Barbat ranit intr-un atac cu arme albe la Koln

Doi suspecti erau cautati in urma unui atac, la Koln, in vestul Germaniei, unde un barbat a fost ranit prin injunghiere, potrivit presei germane, relateaza Deutsche Welle.

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie, intr-o zona montana. Potrivit presei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2335 seconds )