Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Pisica, cea mai frumoasa insula protejata de pe Dunare

Adevărul Adevărul,
FOTO Pisica, cea mai frumoasa insula protejata de pe Dunare

Ostrovul Pisica sau Tramsani este cea mai frumoasa zona protejata din judetul Calarasi. Doar cei care detin o barca se incumeta sa viziteze aceste locuri create pe Dunare. continuă pe Adevărul

FASCINANT si emotionant: Asa arata cea mai frumoasa prietenie dintre o fetita si o PISICA.

Fotografiile cu pisici s-au raspandit pe Internet, de-a lungul timpului, pana au devenit cata frunza si iarba, insa nici unele nu ni s-au parut mai frumoase decat cele din galeria foto de mai sus. O fetita si o pisica din rasa Albastru de Rusia nu puteau forma o pereche mai potrivita decat in fata fotografului Andy Proch, despre care cei de la re-actor. net ne spun ca locuieste in Rusia la Sankt Petersburg, este casatorit, provine din regiunea Uralilor si este crestin-ortodox. Fotografiile .

Mikka Hakkinen a vorbit in Romania despre cea mai frumoasa amintire din Formula 1

Hakkinen a vorbit in Romania despre cea mai frumoasa amintire din Formula 1

Finlandezul Mika Hakkinen, fost dublu campion mondial de Formula 1 in 1998 si 1999, se afla la Bucuresti la initiativa unui sponsor pentru cateva tururi demonstrative in parcarea unui mare centru comercial.

FOTO Unde se produce cea mai ieftina energie hidro din Romania: Portile de Fier I, centrala la a carei constructie au lucrat peste 10.000 de oameni

Portile de Fier I si II, cele mai mari hidrocentrale din Romania, care reprezinta circa 23% din capacitatea instalata a companiei de stat Hidroelectrica, de peste 6. 400 MW, sunt si cele mai bune unitati din punctul de vedere al costurilor pe megawatt-ora inregistrate in 2012. Aici, un megawatt-ora de energie a fost produs anul trecut la un cost de 73,14 lei.

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata .

Cea mai importanta cursa ciclista din vestul tarii, castigata de un ardelean

Cupa Max Ausnit de ciclism pe sosea a fost castigata de Alex Raicu, de la Tusnad Cycling Team, cea mai buna echipa romaneasca a sportului cu pedale. in competitia feminina, pre prima pozitie s-a clasat Alina Rolea, din Campulung.

A fost descoperita cea mai veche primata cunoscuta, cu o vechime de 55 mil ani - Archicebus achilles, un hibrid bizar de cativa cm inaltime

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche fosila de primata si, deci, cel mai vechi stramos al omului, care a trait in urma cu 55 de milioane de ani: o maimuta de cativa centimetri inaltime, care cantarea aproximativ 30 de grame, avea o coada lunga si degete osoase, scrie AFP.

FOTO Toscana, locul unde va veti indragosti

Cea mai frumoasa regiune a Italiei te farmeca pe vecie de la prima escapada. Sa fie de la peisajul idilic, sa fie de la parfumul verde, sa fie de la vinul rosu?.

Au fost finalizate lucrarile la cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est

Primaria Sectorului 1 a finalizat lucrarile la cladirea celei mai mari clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Cum sa gatesti cea mai buna supa crema de nasturel

Precum salata rotunda si moale, mustarul galben si carnea de vita conservata, nasturelul este nefericita victima a ipotezei, acum contestata, ca ceea ce este strain este mult mai bun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )