Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO. Ce precizari face Elena Udrea in privinta recursului la arestul la domiciliu

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce precizari face Elena Udrea in privinta recursului la arestul la domiciliu

In nou mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea scrie ca avocatii sai au cerut judecatorului de drepturi si libertati de la inalte Curte de Casatie si Justitie sa ii permita sa mearga luni la Camera Deputatilor. continuă pe România Liberă

Ce face Elena Udrea zi de zi in arest

Elena Udrea implineste deja o saptamana de cand se afla in celula din Arestul Politiei Capitalei. Fostul ministru este nevoita sa indure noile conditii de trai, o diferenta ca de la cer la pamant fata de luxul in care a trait pana acum. Iata ce face zilnic in arest.

Dezvaluiri din INTERIOR. Ce face Elena Udrea in apartamentul de LUX, in care este arestata: Ceva rau se va intampla

Elena Udrea pare sa aiba un tonus bun, chiar daca numele sau este implicat intr-unul din cele mai rasunatoare scandaluri. Prietena sa declarata, Ruxandra Dragomir, merge zilnic la resedinta de lux a doamnei.

VIDEO. UPDATE. iCCJ: Elena Udrea iese din arestul Politiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, marti, contestatia Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul Microsoft.

Editie speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Editie Speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Prima noapte de lux, dupa sase petrecute in celula. Elena Udrea, eliberata din inchisoare. Ce va face astazi

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasa, dupa ce a fost eliberata din Arestul Capitalei. Magistratii au hotarat ca, dupa o saptamana in celula, fostul ministru al Dezvoltarii sa ramana in arest la.

Elena Udrea, in arest la domiciliu. IMAGINI de la iesirea sa din arestul Politiei Capitalei

40 - Elena Udrea a mers, marti seara, la Sectia 2 Politie, imediat dupa iesirea din arestul Politiei Capitalei, pentru a fi luata in evidenta. 07 - Elena Udrea va fi plasata in.

Elena Udrea va fi eliberata: iCCJ a decis inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu. Avocat: Va cere voie procurorilor sa participe la sedinta din Parlament (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au decis, marti, ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu in cazul Elenei Udrea. Elena Udrea are interdictie sa iasa din casa fara voia.

Elena Udrea, in arest la domiciliu. IMAGINI de la iesirea sa din arestul Politiei Capitalei

07 - Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu, au decis magistratii Instantei Supreme, marti seara, care au judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )