Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO. PREMIERA in Romania: Una dintre cele mai asteptate masini ale anului, LANSATA la Bucuresti, inaintea Salonului de la Frankfurt

România Liberă România Liberă,
FOTO. PREMIERA in Romania: Una dintre cele mai asteptate masini ale anului, LANSATA la Bucuresti, inaintea Salonului de la Frankfurt

Noul Opel Astra a avut parte de o avanpremiera la Bucuresti, inainte ca modelul sa apara in lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt. Compacta germana este primul model nou lansat la Bucuresti inainte de a fi prezentat la saloanele auto majore europene. continuă pe România Liberă

Una dintre cele mai mari descoperiri de gaze naturale din lume. Zacamantul este urias

Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele.

Atentie, soferi! Politia Rutiera a scos pistolul radar cu laser pe una dintre cele mai circulate sosele din Romania

Dispozitivul este prevazut cu laser si camera video, are o raza de actiune de un kilometru si poate depista simultan mai multi vitezomani. Decizia conducerii Serviciului Politiei Rutiere SPR) Valcea de a scoate acest radar pe DN 7 este urmare a numarului mare de accidente inregistrate in 2015 pe una din cele mai aglomerate sosele din tara, din cauza vitezei.

Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, printre cele mai asteptate filme la Oscar 2016

Filmul Son of Saul, in care joaca actorul roman Levente Molnar, se numara printre cele mai asteptate productii cinematografice ale sezonului Oscar 2016, potrivit unui top realizat de revista Variety, arata Mediafax.

Este o crima. Unul dintre cele mai importante temple antice a fost distrus

Militantii gruparii Stat Islamic din Siria au avariat grav Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, intr-o explozie de amploare produsa duminica la Palmira, au declarat activisti cita.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Intel a prezentat cele mai performante procesoare de pana acum, intr-un moment ce marcheaza un punct de cotitura in relatia utilizatorilor cu computerele

Intel a prezentat cea de-a sasea generatie a procesoarelor Core, cu nume de cod Skylake, lansarea fiind una dintre cele mai importante din istoria companiei. Procesoarele sunt gandite pentru a fi utilizate pe o gama larga de PC-uri, de la cele de dimensiunea unui stick USB, pana la sofisticate statii de lucru. Noile chip-uri deschid calea pentru folosirea pe scara larga a tehnologiei 4K,a celor de recunoastere faciala si a incarcarii wireless.

Peste 4.000 de britanici au facut din Romania casa lor

Peste patru mii de britanici au facut din Romania casa lor. Au renuntat la confortul propriei tari, una dintre cele mai bogate din Europa, si au ales in schimb sa traiasca la noi. Multi lucreaza in.

Dictatul de la Viena. Acum 75 de ani, Romania a pierdut nord-vestul Transilvaniei. Cum s-a facut Ungaria Mare

Acum 75 de ani, la 30 august 1940, romanii au suferit una dintre cele mai grele incercari ale istoriei lor.

IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin

IFA 2015 debuteaza in mod oficial pe 4 septembrie,iar in cadrul evenimentului din Berlin vom putea vedea cateva dispozitive extrem de interesante. in trecut, IFA era o ocazie pentru majoritatea producatorilor europeni de a-si prezentacele mai noi creatii. Vremurile s-au schimbat, insa, iar acum IFA reprezinta un eveniment in cadrul careia unele dintre cele mai [] IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO VIDEO Cum a aparut pe strazile Romaniei Militianca, masina care atrage curiosii mai ceva ca un

Una dintre cele mai exotice aparitii pe soselele din Romania este o masina Dacia 1310 folosita de Militie inainte de 1989 si reconditionata integral de catre un colectionar din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )