Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Primul centru de medicina traditionala chineza din Romania s-a deschis la Tulcea

Adevărul Adevărul,
FOTO Primul centru de medicina traditionala chineza din Romania s-a deschis la Tulcea

CT este primul centru medical din Romania unde pacientii pot beneficia de tratamente ale medicinei traditionale chineze medicina alternativa). Din cate a declarat Amsabadorul Chinei in Romania, un astfel de centru ar urma sa se deschida si la Iasi. continuă pe Adevărul

FOTO Premiera in Romania: centru de medicina traditionala chineza la Tulcea. Doua sute de tulceni vor beneficia de tratamente gratuite

CT este primul centru medical din Romania unde pacientii pot beneficia de tratamente ale medicinei traditionale chineze medicina alternativa). Din cate a declarat Amsabadorul Chinei in Romania, un astfel de centru ar urma sa se deschida si la Iasi.

Se deschide primul centru de medicina traditionala chineza

Inaugurarea va avea loc miercuri, de la ora 11. 00, iar centrul de medicina alternativa va functiona pe strada Mahmudiei, 49-51, in municipiul Tulcea.

FINANTARE URIASA de 100 MIL. EURO: Sensiblu ia primul factoring de tip club din Romania de la BCR si UniCredit

Banca Comerciala Romana si UniCredit Tiriac Bank au acordat prima facilitate de factoring de tip club din Romania. Facilitatea in cuantum de 100 milioane euro in echivalent lei, a fost obtinuta de compania Sensiblu, parte a grupului farmaceutic AD.

Astazi a inceput primul Festival al Stiintelor din Romania. Vezi programul Bucharest Science Festival

Bucharest Science Festival - primul Festival al Stiintelor din Romania - a inceput astazi, 25 septembrie, la Institutul Francez, anunta Asociatia Secular-Umanista din Romania intr-un comunicat remis HotNews. ro. Evenimentul este organizat de ASUR si de Centrul de cursuri pentru parinti Parentime. Timp de 5 zile, intre 25 si 29 septembrie, toti cei interesati pot participa la expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, precum si la proiectii de documentare.

Transportul elevilor cu microbuzele scolare - cel mai riscant tip de transport din Romania. Cum a ajuns problema in parlament si ce spun primarii

Deplasarea elevilor cu microbuze scolare este cel mai riscant tip de transport din Romania, a declarat deputatul social-democrat Lucian Sova. Soferi pe microbuzele scolare sunt persoane a caror calificare nu este cel putin evaluata corespunzator de catre autoritati, in conditiile in care aceste microbuze circula in niste conditii de infrastructura rutiera ingrozitoare, ca de regula aduc copii de la sate indepartate, a explicat pentru HotNews. ro Lucian Sova. Acesta cere Ministerului Transporturilor ca si soferii de pe microbuze de 8+1 locuri sa fie obligati sa aiba aceleasi certificate profesionale ca soferii de microbuze care desfasoara activitati de transport public si sa verifice mai atent activitatea din zona de transport scolar. Presedintele Asociatiei Comunelor: Aproape ca ma raliez punctului de vedere al parlamentarului. Chiar eu eram aproape in situatia sa pun orice persoana sa duca acei copii la scoala.

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

Constanta are cea mai moderna statie de epurare din Romania.

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Gabriel Calin Onaca, si directorul companiei Motorola, Graeme Hobbs, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale, au vizitat, ieri, centrul zonal de la Cobadin si cea mai moderna statie de epurare din tara, modernizata pe bani europeni. Evenimentul a fost prilejuit de inaugurarea programului pilot SCADA Cobadin si incheierea proiectului Instalatii de control si reducerea mirosului in zona anaeroba a bio reactoarelor, .

Traderul de energie EFT intentioneaza sa investeasca 50 milioane de euro intr-o hidrocentrala sau termocentrala din Romania

Grupul Energy Financing Team EFT) vrea sa investeasca minimum 50 de milioane de euro, in Romania, intr-o hidrocentrala sau termocentrala pe carbune, dupa ce va infiinta un fond special pentru investitii in energie, potrivit unui comunicat de presa. Reamintim ca EFT este unul dintre traderii de energie cu care Hidroelectrica a incheiat contracte bilaterale si care au fost denuntate in urma intrarii companiei in insolventa. Grupul Energy Financing Team a mai anuntat ca ar putea solicita despagubiri companiei Hidroelectrica pentru denuntarea contractului bilateral, in urma careia grupul a inregistrat pierderi.

ASCUNZATOAREA PERFECTA. Unde si-a ascuns o femeie copilul pentru a-l scoate ilegal din Romania.

Politistii de frontiera spun ca rar se intampla sa aiba un astfel de caz. O femeie a vrut sa-si scoata copilul din tara ilegal. A ales o ascunzatoare inedita: sub fusta. Azi noapte, in jurul orei 01. 30, s-a prezentat pe sensul de iesire din tara, conducand un autoturism marca Audi, cetateanul roman Angel R. , in varsta de 25 ani, insotit de sotia sa, Fabiola R. , in varsta de 27 de ani, ambii domiciliati in judetul Teleorman. Cei doi calatoreau insotiti de cei trei copii ai lor, cu varste .

Americanii, gata sa se implice in problema cainilor vagabonzi din Romania: ce solutii propune una dintre cele mai mari asociatii din lume

Sterilizare in loc de ucidere in masa, adaposturi adiacente oraselor, discutii de peste o decada cu autoritatile romane privind problema cainilor vagabonzi fara nicio finalitate din cauza birocratiei locale. O organizatie majora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )