Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Repetitie pentru parada militara de la Alba Iulia: 860 de militari, 38 de mijloace tehnice de lupta si 3 avioane

Adevărul Adevărul,
FOTO Repetitie pentru parada militara de la Alba Iulia: 860 de militari, 38 de mijloace tehnice de lupta si 3 avioane

La Alba Iulia a avut loc duminica, 30 octombrie, o repetitie pentru parada militara care se va desfasura luni, 1 decembrie, cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Nationale. continuă pe Adevărul

Ce strazi vor fi inchise pentru parada militara de 1 Decembrie. Locul de intalnire va fi Bulevardul Unirii

Pentru prima oara, parada militara organizata cu ocazia zilei nationale se va desfasura anul acesta pe Bulevardul Unirii si nu pe Kiseleff cum ne-am obisnuit. Asta inseamna ca traficul rutier va fi restictiona.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

Trafic restrictionat in Capitala pentru repetitia de sambata si pentru parada militara de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, sambata si luni, pentru repetitia si ulterior parada de Ziua Nationala din 1 Decembrie, urmand sa fie deviate, in aceste zile, si traseele mai multor autobuze si troleibuze.

Repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie. Restrictii rutiere in zona Parlamentului

Benzile 1 si 2 ale bulevardului Libertatii vor fi inchise intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, pe sensul Splaiul Independentei catre Piata Regina Maria. Aici va fi ridicata tribuna de la care mai-marii tarii vor urmari parada militara. Restrictia este valabila pana duminica la ora 16.

Programul presedintelui ales Klaus Iohannis la Alba Iulia in 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va sta circa patru ore in ziua de 1 decembrie la Alba Iulia. Iohannis va participa la doua momente solemne ale manifestarilor, la parada militara si va acorda interviuri unor posturi TV straine.

Armata Romana, trimisa la parada de la Alba Iulia fara motorina. Se cere demisia ministrului Dusa

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba Florin Roman PNL) sustine ca Armata a IV-a Transilvania a fost trimisa la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia fara combustibilul necesar si solicita demisia ministrului Apararii, Mircea Dusa, pentru ofensa adusa Armatei si romanilor. Disputa vine in contextul in care pentru al treilea an consecutiv Guvernul condus de Victor Ponta nu a dat niciun leu pentru manifestarile de la Alba Iulia.

VIDEO Vicepresedinte CJ Alba: Mircea Dusa a trimis Armata IV Transilvania la parada la Alba Iulia fara combustibil

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba Florin Roman PNL) sustine ca Armata a IV-a Transilvania a fost trimisa la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia fara combustibilul necesar si solicita demisia ministrului Apararii, Mircea Dusa, pentru ofensa adusa Armatei si romanilor, relateaza Mediafax.

FOTO DOCUMENT Cine au fost romanii care au hotarat Unirea Transilvaniei cu Romania la Alba Iulia

Printre cei care au hotrat Unirea Transilvaniei cu Romania la Alba Iulia, in urma cu 96 de ani, ii regasim pe primul primar roman al orasului Alba Iulia, pe istoricul Silviu Dragomir, dar si pe parintele Gradinii Botanice din Cluj Napoca. Accesul in actuala Sala a Unirii s-a facut in baza unui permis numit credentional.

Armata pregateste parada militara de pe 1 Decembrie. inca cinci state vor trimite detasamente de militari pentru defilare

Mii de militari si sute de mijloace tehnice de lupta vor putea fi admirate de public de Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie. La parada militara vor participa si detasamente din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

FOTO Cros cu drapelul de la Craiova la Alba Iulia. Noua militari vor preda stafeta altor colegi in orasul Marii Uniri

Noua militari din cadrul Brigazii 2 Infanterie Rovine vor marca ziua Nationala a Romaniei printr-un cros cu predare de stafeta. Militarii vor duce drapelul de la Craiova la Alba Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )