Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO. Romania libera, mai eficienta decat politia in rezolvarea problemei gropilor din Centrul Capitalei

România Liberă România Liberă,
FOTO. Romania libera, mai eficienta decat politia in rezolvarea problemei gropilor din Centrul Capitalei

O groapa din bulevardul Kiseleff, din pricina careia un autoturism a fost avariat serios, nu a fost acoperita decat dupa ce reporterii RL au semnalat problema la Administratia Strazilor Bucuresti. Culmea este ca timp de o luna groapa a ramas neatinsa, desi chiar politia rutiera a stiut de problema. continuă pe România Liberă

Avocat: Vor urma dosare mai importante decat Microsoft

Alte dosare mult mai importante decat Microsoft vor fi in curand pe masa judecatorilor. Cel putin asta a fost declaratia avocatei primarului suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Pinalti este de altfel.

Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca SRI si DNA au o influenta mai puternica decat Securitatea de pe vremea lui Ceausescu, informeaza Agerpres.

FOTO. Cum a peticit Romania libera o groapa de pe Bulevardului Kiselleff din Capitala

O groapa din bulevardul Kiseleff, din pricina careia un autoturism a fost avariat serios, nu a fost acoperita decat dupa ce reporterii RL au semnalat problema la Administratia Strazilor Bucuresti. Culmea este ca timp de o luna groapa a ramas neatinsa, desi chiar politia rutiera a stiut de problema.

Faze tari: Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit; Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! ; O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul Fifty Shades of Grey. Ce a facut o femeie este dezgu

A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor. Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume. Un tanar cu dizabilitati are o iubita de-ti cad plombele! Ce il intreaba toata lumea si care e raspunsul lui uluitor! Un american de 22 de ani care sufera de atrofie musculara spinala are o iubita superba, insa toata lumea crede ca tanara este, de fapt, asistenta lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )