Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Si-a indeplinit visul dupa 10 ani: femeia care a ajuns la Polul Sud cu tractorul

Adevărul Adevărul,
FOTO Si-a indeplinit visul dupa 10 ani: femeia care a ajuns la Polul Sud cu tractorul

O aventuriera olandeza a ajuns astazi la Polul Sud, dupa ce a traversat Antarctica pe un tractor, cu o viteza medie de 10 kilometri pe ora, la finalul unei calatorii pe care a inceput-o in urma cu aproape 10 ani, in satul ei natal din Olanda, si pe care a reluat-o dupa ce a fost nevoita sa-si abandoneze visul. continuă pe Adevărul

Cum arata nevestelu, iubita lui Sorin Ovidiu Vantu: Transformarea Gratielei Giolu dupa 10 ani alaturi de mogul (FOTO)

Proaspat eliberat din puscarie, Sorin Ovidiu Vantu a devenit popular pe retelele de socializare dupa ce si-a facut blog si cont pe Facebook unde a decis sa-i injure pe cei care au votat schimbarea la.

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca scapa de cei 10 ani de inchisoare primiti in dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu, incarcerat in Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, ar putea fi dus, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), unde magistratii iau in discutie cererea acestuia de anulare a pedepsei.

Rezervele internationale de valuta si aur ale Ucrainei, declin la minimul ultimilor 10 ani

Rezervele internationale de aur si valuta ale Ucrainei au scazut in noiembrie la minimul ultimilor 10 ani, in urma efectuarii unei plati de 1,45 miliarde de dolari catre Gazprom, arata banca centrala ucraineana, citata de MarketWatch.

VIDEO Numa Numa, viralul in care un american face playback dupa Dragostea din tei de la O-Zone, implineste 10 ani

Pe 6 decembrie 2014 se implinesc zece ani de la aparitia unuia dintre primele videoclipuri virale - o inregistrare in care un tanar american mimeaza piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone si care a devenit unul dintre cele mai vizualizate clipuri din toate timpurile, cu 700 milioane de vizualizari, cu toate ca YouTube nici nu exista in momentul publicarii lui.

Sonda New Horizons, destinata cercetarii planetei pitice Pluto, trezita din hibernare dupa 9 ani

Sonda New Horizons a NASA, destinata cercetarii planetei pitice Pluto si corpurilor spatiale din Centura Kuiper, intr-o misiune fara precedent, a fost trezita, sambata, din hibernare, dupa o calatorie prin spatiu de 4,8 miliarde de kilometri, ce a durat noua ani.

Mona Musca revine dupa sapte ani de tacere: Ce s-a intamplat la alegerile acestea a fost fantastic

Fostul lider liberal Mona Musca, care a intrat in silenzio stampa acum sapte ani, dupa ce a primit verdict de colaboare cu securitatea, a decis sa revina in spatiul public. Mona Musca spune ca ceea ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )