Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Simona Halep se afla de zile bune in America, antrenandu-se in Las Vegas, si asteptand cu nerabdare inceperea turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

A inceput numaratoarea inversa: trei romani, pregatiti sa participe la una dintre cele mai dure competitii din lume la Polul Nord

Trei romani vor lua parte la cursa vietii lor peste doar cateva zile. Cei trei vor participa la 6633 Ultra, una dintre cele mai dure competitii din lume, care are parte tocmai la Polul Nord. Printre cei trei sportivi se numara si Tibi Useriu, care se pregateste de mai bine de trei luni, dormind afara si alergand la bustul gol prin zapada.

Povestea bicicletei cu pedale. Cum a reusit un fiu de fierar sa puna pe picioare una dintre cele mai prospere afaceri din istorie

La numai 14 ani, francezul Ernest Michaux a uimit lumea cu una din cele mai mari inventii ale perioadei in care a trait, schimband pentru totdeauna modul in care oamenii au inteles deplasarea.

Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards SWPA), cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, sunt expuse la Cluj. Printre fotografiile expuse se vor numara cele din seria Camera intima, realizate de Cosmin Bumbut, castigator al premiului Fotograful anului la sectiunea Arhitectura in cadrul SWPA 2015.

Ghid de vizitat Venetia ieftin: incursiune intr-un oras enigmatic, ridicat din apele Marii Adriatice

Unul dintre cele mai frumoase si enigmatice orase ale lumii, ridicat din apele Marii Adriatice, este cu certitudine unul dintre locurile in care trebuie sa ajungi macar o data in viata. Cu putina chibzuinta, o excursie in laguna poate fi mai ieftina decat un weekend la Poiana Brasov.

Simona Halep a aparut pe Parchez ca un bou (foto)

Simona Halep a parcat fix la intrarea pietonala a unui complex de tenis din Mamaia, fara sa tina cont ca acolo nu era loc pentru masini. Imaginea cu jucatoarea si cu masina a aparut pe grupul de Facebook Parchez ca un bou, rezervat celor care parcheaza gresit sau intentionat in locuri in care nu este voie.

Simona Halep ramane pe locul 5 WTA

Simona Halep se afla mai departe pe locul 5 WTA, conform clasamentului actualizat luni de forul mondial al tenisului.

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei.

VIDEO Simona Halep si-a exersat serviciul cu Andre Agassi. E in fata unei performante istorice la Indian Wells

Simona Halep a ajuns la Indian Wells, orasul american in care anul trecut a castigat cel mai pretios turneu din cariera sa.

Simona Halep poate intra in istoria turneului de la Indian Wells

Retragerea jucatoarei de tenis Mariei Sharapova de la turneul Indian Wells a picat cum nu se poate mai bine pentru Simona Halep, detinatoarea trofeului.

Simona Halep, aventuri in Las Vegas

Intre antrenamentele cu Darren Cahill, Andre Agassi si Steffi Graf, Simona Halep si antrenorul ei au avut timp si pentru activitati recreationale, scrie Adevarul. Simona Halep este de o saptamana in Las.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )