Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Statie de epurare de 10 milioane de euro construita din fonduri europene, inaugurata la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO Statie de epurare de 10 milioane de euro construita din fonduri europene, inaugurata la Alba Iulia

Noua statie de tratare a apelor uzate din Alba Iulia in valoare de peste 10 milioane de euro a fost inaugurata joi, 2 octombrie 2014, in prezenta ministrului pentru Fonduri Europene, Eugen Teodorovici. Lucrarea face dintr-un proiect judetean de 102 milioane de euro, derulat de societatea Apa CTTA SA Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Perchezitii la firme de paza din Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Oamenii legii efectueaza la aceasta ora 10 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, ce vizeaza mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridica la 10 milioane de euro, potrivit Digi24.

Perchezitii la firme de paza din Capitala si din Ilfov, pentru contracte fictive. Prejudiciu de 10 de milioane de euro

80 de politisti, mascati si procurori efectueaza luni dimineata 10 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, ce vizeaza mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Este vorba de tranzactii fictive de aproape 25 de milioane de euro, efectuate de o firma de paza printr-un circuit de 10 companii. Prejudiciul adus statului se ridica la 10 milioane de euro, sustine Politia Romana.

VIDEO Perchezitii la rafinaria companiei rusesti Lukoil din Ploiesti pentru o presupusa evaziune fiscala si spalare de bani de 230 milioane de euro. Prejudiciul valoreaza cat jumatate din bugetul anual al Cercetarii in Romania

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti PCA) a efectuat joi mai multe perchezitii la rafinaria Lukoil intr-un dosar - mamut de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat oficial la 230 de milioane de euro, din care 112 milioane euro provin din evaziune fiscala, iar 118 milioane de euro din spalare de bani - potrivit informatiilor furnizate de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, citate de Actualitatea Prahoveana. Rafinaria este controlata de gigantul petrolier rus Lukoil. Ora 15. 06: La un calcul simplu, prejudiciul de 230 de milioane de euro, daca se confirma, reprezinta peste jumatate din bugetul alocat Cercetarii in Romania anul trecut.

Inspectorii antifrauda fiscala au confiscat incaltaminte de 4,5 milioane euro

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au desfasurat in perioada 23 septembrie - 1 octombrie actiuni de monitorizare si control, in urma carora au dispus confiscarea a peste 300. 000 perechi incaltaminte fara documente de provenienta, cu o valoare de piata de cca 20 milioane lei 4,5 milioane euro).

Perchezitii in Ploiesti la Lukoil intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a efectuat azi mai multe perchezitii la rafinaria Lukoil intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 230 de milioane de euro, din care 112 milioane euro provin din evaziune fiscala, iar 118 milioane de euro din spalare de bani, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

Teodorovici: O schema de finantare pentru Start-Up de 150 milioane euro va fi lansata luna aceasta

O schema de finantare pentru afaceri de tip Start-Up in valoare de aproximativ 150 milioane de euro va fi lansata in cursul acestei luni, a declarat astazi Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la Alba Iulia, citat de sursele de presa.

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 198,08 lei 2. 461,14 euro).

OTP Bank a oferit 300 milioane euro pentru a doua banca majora din Slovenia

OTP Bank Nyrt. , cea mai mare banca din Ungaria, a oferit 300 de milioane de euro pentru achizitia, de la stat, a uneia dintre cele mai importante banci din Slovenia, Nova Kreditna Banka Maribor d. d. NKBM), anunta publicatia Finance din Ljubljana, fara sa citeze vreo sursa.

Consiliul Concurentei a amendat 11 companii din industria Media

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro), printre care McCann-Erickson si Zenith Media Communications, potrivit unui comunicat emis de Consiliul Concurentei.

FOTO A fost prezentata macheta noului stadion din Craiova. Cum va arata arena care va costa 55 de milioane de euro

Macheta noii arene sportive care va fi construite in Banie in locul stadionului Ion Oblemenco, a fost prezentata astazi la Primaria Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )