Libnet.ro
UNICEF

00:08

FOTO Sute de oradeni au iesit in strada de Ziua Nationala. Istoricul Viorel Faur: 1 Decembrie este emblema unei necesitati

Adevărul Adevărul,
FOTO Sute de oradeni au iesit in strada de Ziua Nationala. Istoricul Viorel Faur: 1 Decembrie este emblema unei necesitati

Sute de oradeni au iesit in centrul orasului pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Programul a durat aproximativ trei ore, de departe, cea mai asteptata a fost parada militara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit tinerii romaniZiua Nationalapeste hotare

Studentii romani care au plecat la universitati din strainatate au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei cu mese traditionale si petreceri romanesti, de care s-au bucurat alaturi de colegii lor internationali, asa cum fac si tinerii stabiliti peste hotare. Mai mult, filiala Ligii Studentilor Romani din Strainatate din Germania a lansat si o campanie inedita de promovare a tarii noastre in randul strainilor.

UPDATE. FOTO. A inceput parada de Ziua Nationala. Peste 2700 militari romani si straini defileaza in Piata Constitutiei

Peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

FOTO Parada militara, drill team spectaculos si fasole pentru toata lumea - asta li s-a pregatit brailenilor care au sarbatorit Ziua Nationala in strada

Anul acesta, brailenii au participat in numar mai mare decat de obicei la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. in ciuda frigului patrunzator, peste o mie de persoane au asistat la parada militara, la depunerile de coroane si la concertele de muzica de promenada si de muzica populara pregatite de autoritati. Mare succes la public a avut si deja traditionala fasoleacu carnati preparata la cazan.

VIDEO Cum se distreaza bucurestenii de Ziua Nationala. Dupa parada militara oamenii sarbatoresc cu vin fiert si fasole cu ciolan

Astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, bucurestenii au iesit in numar foarte mare pentru a se bucura de parada militara organizata in Piata Constitutiei din Capitala. Cei mai incantati au fost copiii, care au facut tot posibilul sa prinda un loc cat mai aproape de militarii care defilau.

Sute de turisti au petrecut Ziua Nationala pe partiile de schi

Sute de turisti au petrecut, luni, Ziua Nationala, pe partiile de la Azuga si Busteni, relateaza Mediafax.

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

Ziua Nationala a Romaniei marcata si in Ramnicu Valcea

Ziua Nationala a Romaniei marcata la Ramnicu Valcea printr-un scurt ceremonial religios si militar, la Monumentul Independentei. Fata de alti ani, din cauza vremii nefavorabile, putini ramniceni au iesit din casa pentru a sarbatori alaturi de autoritati.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )