Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Traian Basescu, catre secui: Ar trebui sa gasim un loc si pentru tricolor langa drapelul secuiesc si cel al Ungariei

Adevărul Adevărul,
FOTO Traian Basescu, catre secui: Ar trebui sa gasim un loc si pentru tricolor langa drapelul secuiesc si cel al Ungariei

Prezent la slujba de la manastirea Izvoru Muresului, presedintele Traian Basescu le-a sugerat secuilor sa arboreze pe la porti nu numai steagul secuiesc si cel al Ungariei, ci si tricolorul, ca semn al respectului reciproc. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, catre secui: Ar trebui sa gasim un loc si pentru tricolor langa drapelul secuiesc si cel al Ungariei

Prezent la slujba de Sfanta Maria, la manastirea Izvoru Muresului, presedintele Traian Basescu a sugerat secuilor sa arboreze pe la porti nu numai steagul secuiesc si cel maghiar, dar si tricolori, ca semn al respectului reciproc.

FOTO Basescu: Ar trebui sa gasim un loc si pentru tricolor langa drapelul secuiesc si cel al Ungariei

Prezent la slujba de la manastirea Izvoru Muresului, presedintele Traian Basescu le-a sugerat secuilor sa arboreze pe la porti nu numai steagul secuiesc si cel al Ungariei, ci si tricolorul, ca semn al respectului reciproc.

Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va ma

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca nu-si merita calitatea de cetatean roman. Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

LIVE TEXT Traian Basescu despre declaratiile lui Laszlo Tokes, care vrea Transilvania protectorat maghiar: Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament / Serbia si Ucraina mai au pasi multi de facut pentru a fi defini

Presedintele Traian Basescu a ajuns luni dimineata, in jurul orei 9:30, la Izvorul Muresului judetul Harghita) unde participa la lucrarile celei de-a XI-a editii a Universitatii de Vara. La lucrari mai iau parte presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, si senatorul PDL pentru diaspora Viorel Badea. Revenim cu informatii.

Secretar de stat maghiar catre Traian Basescu: Ungaria nu este o tara revizionista

Ungaria nu este o tara revizionista, dar are o responsabilitate constitutionala fata de ungurii din strainatate, reprezentata in cadrul politicii sale externe, a declarat secretarul de stat Zsolt Nemeth, raspunzand unor declaratii ale presedintelui roman Traian Basescu, relateaza MTI, potrivit Mediafax.

Basescu catre politicienii ungari: E prea mult.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca politicieni ungari au depasit limita decentei si trebuie sa se opreasca. In calitate de sef al statului le spun ca este prea mult si nu se va mai repeta!, a declarat Traian Basescu, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului. Presedintele a adaugat ca Romania nu se va regionaliza, in niciun caz, pe criterii etnice. Ungaria a devenit un focar de instabilitate din punct de vedere al .

Ce a declarat Traian Basescu, in Harghita, despre steagul secuiesc.

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca pe drum spre manastire a vazut la porti si drapelul secuiesc, langa cel al Ungariei, si s-a intrebat daca nu era loc si pentru steagul tricolor, transmite Mediafax. La finalul slujbei de la Manastirea Adormirea Maicii Domnului de la Izvoru Muresului, arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejean, i-a oferit presedintelui un drapel al Romaniei, spunandu-i: Sa-l tineti sus, sa se .

Basescu, catre romanii din Moldova: Cereti unirea cu Romania si o veti avea.

Traian Basescu i-a indemnat pe romanii din Republica Moldova sa ceara unirea cu Romania, pentru ca o vor avea, in cadrul dezbaterilor de luni, de la Izvoru Muresului. Presedintele statului a declarat ca marea majoritate a populatiei din Moldova nu doreste unirea cu Romania, dar daca vor cere unirea, o vor avea. Nu exista niciun partid romanesc care sa nu vrea unirea cu Moldova, cum nu exista vreun partid ro care sa nu-si fi dorit intrarea Romaniei in UE si NATO, a declarat .

Basescu, catre oficialii din Harghita : De ce nu l-ati fluierat pe Orban?.

Intr-un discurs la Universitatea de Vara Balvanyos, presedintele Traian Basescu i-a criticat pe oficialii din Harghita care nu isi exprima public nemultumirile legate de liderii ungari care viziteaza Ardealul. Un profesor m-a intrebat de ce e lasat Viktor Orban sa circule liber prin Harghita si Covasna. Eu va intreb: Daca nu v-a placut, de ce nu l-ati fluierat? Guvernul nu o sa vina sa-l fluiere, a declarat presedintele la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )