Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Traian Basescu, la priveghiul lui Florin Cioaba

Adevărul Adevărul,
FOTO Traian Basescu, la priveghiul lui Florin Cioaba

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a ajuns in Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioaba, regele romilor. Dorin Cioaba, fiul regelui romilor, spune ca Basescu este binevenit. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a fost prezent la priveghiul lui Florin Cioaba

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la locuinta din Sibiu a familiei Cioaba, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor, Florin.

Surse: Presedintele Traian Basescu merge la priveghiul lui Florin Cioaba

Presedintele Traian Basescu va participa la priveghiul Regelui Cioaba, potrivit unor surse citate de B1 TV. Dorin Cioaba a precizat, miercuri, ca este foarte probabil ca la priveghiul de 3 zil sa participe si.

Traian Basescu, asteptat la Sibiu la priveghiul lui Florin Cioaba

Traian Basescu, presedintele Romaniei, este asteptat in Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioaba, regele romilor. Dorin Cioaba spune ca Basescu este binevenit.

Traian Basescu a ajuns la Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioaba

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a ajuns in Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioaba, regele romilor. Dorin Cioaba, fiul regelui romilor, spune ca Basescu este binevenit.

Traian Basescu transmite condoleante familiei Cioaba si comunitatii rome.

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, condoleante familiei autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba si comunitatii rome. Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si minoritatii pe care o reprezinta, a afirmat seful statului aflat in judetul Maramures. De asemenea, potrivit unui mesaj de condoleante al presedintelui Traian Basescu transmis de Administratia prezidentiala duminica AGERPRES, seful statului adreseaza familiei si comunitatii rome intreaga compasiune.

Traian Basescu a ajuns la casa lui Florin Cioaba. ...

Presedintele Traian Basescu a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot, informeaza Mediafax. Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu. --- Presdintele Traian .

Traian Basescu a fost primit cu urale la casa lui Florin Cioaba. ...

Presedintele a spus ca nu vrea sa faca nicio declaratie. O femeie din multime i-a dat o scrisoare lui Traian Basescu. ---- Presedintele Traian Basescu a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot, informeaza Mediafax. Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta .

VIDEO FOTO Corpul neinsufletit al regelui romilor, Florin Cioaba, a ajuns acasa la Sibiu

Cateva zeci de persoane l-au asteptat pe Florin Cioaba acasa, in jurul unui foc aprins in curte. Cortegiul funerar a facut aproape 5 ore de la Bucuresti la Sibiu.

FOTO VIDEO Corpul neinsufletit al regelui romilor, Florin Cioaba, a ajuns acasa la Sibiu

Cateva zeci de persoane l-au asteptat pe Florin Cioaba acasa, in jurul unui foc aprins in curte. Cortegiul funerar a facut aproape 5 ore de la Bucuresti la Sibiu.

FOTO Cum arata palatul lui Florin Cioaba, autointitulat rege al romilor, mort intr-o clinica din Antalya

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, care a murit duminica intr-un spital din Antalya, la varsta de 58 de ani, a locuit intr-o vila de aproximativ 600 de metri patrati, in cartierul Turnisor din Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )