Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO UIMITOARE: Cum a reusit Mall-ul din Dubai sa le suceasca mintile celor pasionati de ...

România Liberă România Liberă,
FOTO UIMITOARE: Cum a reusit Mall-ul din Dubai sa le suceasca mintile celor pasionati de ...

Mall-ul din Dubai este un adevarat colos comercial care face parte din complexul de 20 de miliarde de dolari denumit Burj Khalifa. Mall-ul a fost deschis in 2008 cu surle si trambite si le ofera vizitatorilor posibilitatea de a cheltui mii de dolari in peste 600 de magazine. In interiorul mall-ului se afla chiar si un patinoar construit dupa standardele olimpice, relateaza businessinsider. com. Citeste si FOTO: Lux incredibil! Vezi cum arata avioanele din flota aeriana a lui VLADIMIR . continuă pe România Liberă

Record de amenzi pentru un sofer din Dubai: Vezi cat trebuie sa plateasca pentru 12.740 de penalizari

Un sofer din Dubai a reusit sa incaseze, intr-un an si jumatate, 12. 740 de amenzi. Politistii il descriu pe recordman ca fiind o mare personalitate din Dubai, mai ales ca acesta trebuie sa.

FOTO. Lenovo IdeaCentre A720: PC-ul nu e mort, PC-ul se transforma. VEZI CUM.

Lenovo a lansat, marti, pe piata din Romania, computerul All-in-One Lenovo IdeaCentre A720, cel mai subtire PC All-in-One din lume. Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat, in cadrul evenimentului de lansare, ca PC-ul nu e mort, PC-ul se transforma. IdeaCentre A720 este un calculator de birou prevazut cu un ECRAN TACTIL de 27 inci, pliabil pana la orizontala. Ideacentre A720 marcheaza intrarea in era calculatoarelor de birou incredibil de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )