Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Unul dintre cei mai cunoscuti milionari si-a imaginat viata pe Marte si aceste poze te vor face sa vrei sa vizitezi

Adevărul Adevărul,
FOTO Unul dintre cei mai cunoscuti milionari si-a imaginat viata pe Marte si aceste poze te vor face sa vrei sa vizitezi

Space X a devenit prima companie privata care a trimiso naveta catre Statia Spatiala Internationala in anul 2012, iar acum fondatorul vrea sa ne trimita pe Marte si ne arata cum va fi. continuă pe Adevărul

Cine e si ce puteri are Ant-Man, noul supererou pe care Marvel il aduce pe marele ecran [VIDEO]

Ant-Man este urmatorul supererou pentru care Marvel a creat un film si pe care il vor lansa in aceata vara. Dar cine este Ant-Man, unul dintre cei mai vechi supereroi? Spre deosebire de marii eroi creati de catre Marvel, Ant-Man nu se bucura de o popularitate foarte mare, desieste mai vechi decat unii super eroi [] Cine e si ce puteri are Ant-Man, noul supererou pe care Marvel il aduce pe marele ecran [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi

Vremea e foarte buna, asa ca pentru aceasta duminica,la emisiunea PLAYTECH, am iesitin strada ca sa facem poze. Cand am revenit in platou, ne-am intalnit cu Apple Watch. La FABRICAT iN ROMANIA, v-am spus ce inseamna Ziggo Apps. Esteo platforma creata de mai multi romani, prin care iti poti construi foarte simplu si foarte rapid [] Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

Cei mai multi dintre romani sustin in continuare existenta unei relatii calme intre presedinte si premier, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de Adevarul. Astfel, Barometrul INSCOP Research referitor la.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta - 3% in 2015 si 3,2% in 2016

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) publicate joi si citate de Mediafax.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta de 3% in 2015

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit datelor publicate joi de Banca.

FOTO Artista cu o singura mana, din Buzau, expune in holul Consiliului Judetean straie populare cusute de ea

Elena Vlioncu, unul dintre cei mai iscusiti mesteri populari din Buzau, expune in acest weekend piese traditionale de vestimentatie si decorative, realizate de ea. Demn de mentionat este ca artista a cusut straiele prezente in expozitie cu o singura mana, cu dreapta, pentru ca s-a nascut cu o infirmitate.

FOTO Stiinta a coborat in strada la Zalau. Cei mai inventivi elevi - premiati

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau si-a desemnat sambata, 16 mai, castigatorii. Elevi din Cluj, Mures, Tulcea, Valcea si, bineinteles, Salaj, au concurat pentru premiile puse in joc de organizatori.

Cei mai buni tintasi chemati sa-si dovedeasca priceperea la Talerul de Aur. Este primul concurs de tir organizat de vanatorii botosaneni

Toti cei care detin legal o arma de vanatoare, sunt chemati sa se intreaca la tras cu pusca in cadrul unui eveniment in premiera la Botosani. in poligonul de la Copalau va fi organizat concursul de tir, Talerul de aur.

Cei mai autentici reprezentanti ai bluesului de odinioara

Reprezentantii de odinioara ai bluesului au constituit prototipul rockerilor de mai tarziu: bateau drumul de la un oras la altul, isi cantau melodiile si traiau la limita legii sau chiar dincolo de ea. Wiskey-ul si femeile n-au facut decat sa dea si mai multa savoare acestui univers muzical. Un top al celor mai autentici reprezentanti al ei .

Europa, continentul cu cei mai multi fumatori

Cea mai raspandita dependenta de pe Pamant este fumatul, 22,5% din adultii din lume fiind fumatori, se arata intr-un studiu efectuat de cercetatoarea Linda Gowing de la Universitatea din Adelaide Australia), informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )