Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Un tir incarcat cu mii de sticle de suc s-a rasturnat, seara trecuta, pe Drumul National 72, care leaga Targoviste de Ploiesti, blocand circulatia mai bine de doua ore. Soferul povesteste ca a derapat din cauza drumului acoperit de apa si intreaga incarcatura, de 20 de tone, s-a rasturnat pe sosea. continuă pe Adevărul

Experimentati Cliffhorse, un joc gratuit realizat in doua ore de creatorul Minecraft

Pentru ca uneltele destinate dezvoltatorilor de jocuri sunt din ce in ce mai prietenoase, creatorul Minecraft a realizat joculCliffhorse in doar doua ore. Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, in mare parte datorita unui concept original realizat de Markus Notch Persson. De alungul anilor, Minecraft a primit multe actualizari si a devenit un titlu cross-platform ce poate fi experimentat pe o varietate foarte mare de dispozitive. Din pacate. creatorul sau, in ultimii ani, nu prea [].

FOTO VIDEO Copil gasit in apele raului Barlad dupa doua zile de cautari

Pompierii de la Detasamentul Barlad au resit sa gaseasca trupul copilasului de 6 ani inecat, sambata, in raul Barlad. Misiunea a durat 48 de ore si trupul micutului a fost gasit la distanta de 4 kilometri de locul unde a fost inghitit de ape.

FOTO VIDEO Sute de copii, parinti si bunici au luat parte la Turul de Ciclism, editia a XV-a

Turul de Ciclism, organizat de Scoala Coresi din Targoviste, a ajuns la cea de-a XV-a editie. Au participat 220 de copii, alaturi de parinti si bunici, dar si de conducerea Primariei Targoviste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )