Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO VIDEO Angajatii de la azilul de batrani din Bocsa sunt in greva japoneza

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Angajatii de la azilul de batrani din Bocsa sunt in greva japoneza

Desi a fost demisa in decembrie 2012 dupa ce presa a difuzat imagini cu batranii de la Azilul din Bocsa pusi sa munceasca si sa-si pregateasca singuri hrana, fostul manager al Azilului a atacat decizia de demitere in instanta si a fost repusa pe post. in semn de protest angajatii de la Azil au intrat in greva japoneza. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Razvan Selariu nu poate uita ca a plecat din Resita

Gest de mare noblete al medaliatului cu bronz de la JO de la Atena care, revenit acasa intr-o scurta vacanta, a tinut sa le faca o bucurie si copiilor de la Centrul de Zi Sf. Maria din Resita.

FOTO VIDEO Morsi ramane fara timp. Ultimatumul pentru demisia sa expira in cateva ore

Cei aproximativ 14 milioane de egipteni care au iesit iar pe strazile din Cairo i-au dat termen presedintelui Mohamed Morsi marti, ora 17. 00 ora 18. 00 a Romaniei), pentru a-si depune demisia. in caz contrar, protestatarii ameninta cu nesupunerea civila totala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013. Peste 100 elevi din Caras-Severin au obtinu nota 10 la matematica FOTO VIDEO

Astazi, 29 iunie 2013, la ora 16. 00, au fost afisate la avizierele scolilor primele rezultate la examenul de Evaluare Nationala 2013 Examenul de Capacitate 2013) din Caras-Severin. Rezultatele au fost foarte bune, 108 elevi au luat nota 10 la examenul de la matematica si doar 2 la limba romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )