Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO VIDEO Armonia, cel mai bun cor barbatesc din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Armonia, cel mai bun cor barbatesc din lume

CONSTANTA Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnata luna trecuta cel mai bun cor barbatesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu varste intre 24 si 40 de ani, canta atat muzica religioasa, cat si muzica populara romaneasca. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al sezonului 20134/2014

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost desemnat, ieri, la Monte Carlo, cel mai bun fotbalist al sezonului trecut in Europa.

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa

Cristiano Ronaldo, internationalul portughez al echipei Real Madrid, a fost ales, joi, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Monte Carlo, relateaza.

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Serialul Breaking Bad a fost desemnat luni seara cel mai bun serial-drama in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile.

Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat,joi seara, la B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile prezidentiale.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Cel mai mic numar de persoane muscate de caini vagabonzi din ultimul deceniu

Numarul persoanelor muscate de caini fara stapan a scazut, in Capitala, cu 84% in iulie, fata de luna similara a anului trecut, de la 849 la 132, cel mai scazut nivel din ultimul deceniu, potrivit unui comunicat al Primariei Generale, trimis astazi redactiei.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancarea pe care o consumati zilnic. Trebuie sa va feriti de el

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare,.

Balcoane virtuale si cocktail-uri servite de primii barmani roboti din lume! Quantum of the Seas, cel mai futurist vas de croaziera!

De la roboti care prepara cele mai fine cocktail-uri si pana la bratari si aplicatii care pun totul la. amprentele pasagerilor, cel mai nou vas de croaziera din lume dispune, Quantum of the Seas by Royal Caribbean, de tehonologii de ultima generatie despre care nici nu stiai ca exista si care iti pot transforma vacanta intr-una cu adevarat memorabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )