Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Bonnie Tyler, pregatita pentru un concert de zile mari in Cetatea Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Bonnie Tyler, pregatita pentru un concert de zile mari in Cetatea Alba Iulia

Vedeta internationala Bonnie Tyler sustine duminica, 22 iunie, un concert la Alba Iulia, la cre sunt asteptati sa participe peste 10. 000 de oameni. inainte de marele eveniment artista pop-rock a participat la o conferinta de presa, unde a povestit despre concert, a cantat si a spus cateva dintre planurile de viitor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Klaus Iohannis: Romanii sunt toleranti, pentru ei nu conteaza daca esti etnic roman sau german

Astazi, de la ora 14. 00, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov din Bacau a avut loc intalnirea candidatilor la conducerea PNL cu liderii organizatiilor din Moldova. S-au inscris in cursa pentru presedentia partidului Klaus Iohannis, primarul Sibiului si senatorul Ioan Ghise din Brasov. Au mai fost discutate probleme statutare dar si eventuala fuziune cu democrat liberalii.

FOTO VIDEO Alfie Kohn, specialist in parenting, vine pentru a doua oara in Romania

Alfie Kohn, specialist international pe teme de parenting si educatie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oara la Bucuresti, pe 22 noiembrie 2014, pentru a sustine o noua serie de conferinte.

FOTO VIDEO Secvente ale accidentului din Muntii Apuseni, reproduse in Muntii Vrancei. Planul Rosu, pus in aplicare in cel mai complex exercitiu din ultimii ani

Peste 150 de persoane si 40 de mijloace tehnice au participat la un amplu exercitiu intern de cooperare organizat de Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta ale Judetelor Covasna si Vrancea, la granita dintre cele doua unitati administrativ-teritoriale, in zona de munte.

Cazinoul Constanta, redeschis pentru zece zile

S-a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru ca imobilul sa poata fi vizitat intre 1 si 10 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )