Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Un brasovean, singurul roman la cea mai mare competitie de schi alpinism din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Un brasovean, singurul roman la cea mai mare competitie de schi alpinism din lume

Competitie de schi alpinism din lume Cursa de la Pierra Menta a devenit un adevarat fenomen in randul schiorilor din intreaga lume. A ajuns deja la a 29-a editie, iar in acest weekend va reusit la start 600 de sportivi. Ciprian Lolu, un alpinist de 35 de ani din Zarnesti este singurul roman din competitie. continuă pe Adevărul

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor auto din UE

Dacia a inregistrat cea mai puternica crestere a vanzarilor in topul marcilor auto din UE, in luna februarie. Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii.

Vanzarile auto din UE au urcat cu 8% in februarie: Dacia a inregistrat din nou cea mai mare crestere

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europeana au crescut cu 8%in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori. Piata auto.

Vanzarile auto din UE au urcat cu 8% in februarie: Dacia a inregistrat din nou cea mai mare crestere

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europeana au crescut cu 8%in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori. Piata auto.

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Singurul roman angajat la cazinourile din Las Vegas a luat 10 la Crizantema de Aur

E singurul roman angajat la cazinourile din Las Vegas. A cantat pe aceeasi scena pe care au evoluat Sinatra, Minelli, Elvis. Numele sau e Rotary in SUA. A plecat gonit de mineri, are cetatenie si a trecut si pe la noi, la Crizantema de Aur, unde a obtint o nota de 10.

NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )