Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Un cerb solitar si mai multe capre negre curioase, vedetele unor imagini inedite suprinse in Apuseni

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Un cerb solitar si mai multe capre negre curioase, vedetele unor imagini inedite suprinse in Apuseni

Rangerii de la Parcul Natural Apuseni au surprins noi imagini foto si video spectaculoase cu animale salbatice in mediul lor natural. continuă pe Adevărul

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca tara noastra nu accepta propuneri care conduc catre o Europa cu doua sau mai multe viteze sau catre o Europa a cercurilor concentrice, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunciat de presa.

Doliu in lumea presei: O celebra jurnalista de investigatii a fost ucisa (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea presei. O cunoscuta jurnalista de investigatii a fost ucisa in urma exploziei unei bombe plasate in masina sa. Este vorba despre Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscuta.

Stil sport-elegant, plastic transparent si motive cu unicorni pentru primavara lui 2018 FOTO VIDEO

Pasionatele modei isi fac planuri pentru garderoba de primavara-vara de pe acum, mai ales ca se pot inspira din cele prezentate in cadrul saptamanilor modei. Ramane de vazut ce idei prezentate pe podiumurile de moda se vor regasi si in marile lanturi de magazine. Cele mai mari sanse revin pieselor din tweed, tinutelor formate din piese elegante si sport, dar si celor din piele in combinatie cu materiale diafane ca tulul, satinul si matasea.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea. Pe 11 noiembrie ar fi implinit 69 de ani. Anca Florea, unul dintre cei mai importanti critici muzicali din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )