Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO VIDEO Clujul a intrat in 2015 si a devenit Capitala Europeana a Tineretului. Spectacol fascinant de lumini, artificii si confeti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Clujul a intrat in 2015 si a devenit Capitala Europeana a Tineretului. Spectacol fascinant de lumini, artificii si confeti

Am intrat in 2015 cand Clujul devine Capitala Europeana a Tineretului. Peste o mie de evenimente vor fi organizate in acest an, iar inainte de miezul noptii, primarul Clujului, Emil Boc, anunta surpriza de care amintea intr-o conferinta de presa: Avicii si David Guetta vor concerta pe Cluj Arena in anul in care tocmai am intrat. continuă pe Adevărul

Concertele anului 2015 in Romania. David Guetta si Avicii la Cluj, Robbie Williams si One Republic la Bucuresti

Noul an ii aduce in Romania pe Robbie Williams, One Republic, Europe, David Guetta si Avicii. Ultimele doua nume au fost confirmate oficial chiar la miezul noptii de primarul Clujului la petrecerea de Revelion in strada, cand orasul a devenit Capitala Europeana a Tineretului.

VIDEO Cum s-a pregatit Clujul pentru Revelion 2015 in strada. Jocuri spectaculoase de lumini care-ti fura privirea

Un scurt film, postat pe Facebook, de primarul Emil Boc, dezvaluie o parte din spectaculosul joc de lumini pe care-l vor vedea clujenii dupa miezul noptii. in 2015, Clujul va deveni Capitala Europeana a Tineretului.

FOTO VIDEO Revelion 2015 in Romania. Care oras a avut cel mai spectaculos foc de artificii in mijlocul gerului siberian

Zeci de mii de romani din toate colturile tarii au ales sa petreaca noaptea dintre ani in strada, desi dupa miezul noptii temperaturile au scazut drastic, ajungand pana la -32 de grade Celsius la intorsura Buzaului.

FOTO VIDEO Ploiestenii au petrecut Revelionul 2015 in strada, cu focuri de artificii si concerte

Cateva mii de ploiesteni au infruntat cu brio multele grade cu minus din noaptea de Revelion si au petrecut in strada la concertele si focurile de artificii oferite de municipalitate.

FOTO VIDEO Focul de artificii a salvat Revelionul la Iasi. Gerul siberian a redus drastic asistenta la concertul in strada

Revelionul in strada de la Iasi a adunat doar o mana de spectatori din cauza temperaturii extrem de scazute, situate in jurul valorii de -20 de grade Celsius.

FOTO VIDEO Peste 2000 de vasluieni au iesit in Piata Civica de Revelion, la minus 20 de grade, pentru 10 minute de foc de artificii

In ciuda gerului naprasnic, peste 2000 de vasluieni au iesit in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea dintre ani si a se bucura de focul de artificii si spectacolul organizat de autoritatile locale.

FOTO VIDEO 12 minute de artificii au luminat cerul in noul an, la Revelionul la minus 15 grade Celsius din Piata Unirii

Cateva sute de oameni s-au strans in centrul civic, la cumpana dintre ani, pentru a-si lua adio de la anul 2014 si pentru a urmari focul de artificii pregatit de organizatori.

FOTO-VIDEO 12 minute de artificii au luminat cerul in noul an, la Revelionul la minus 15 grade Celsius din Piata Unirii

Cateva sute de oameni s-au strans in centrul civic, la cumpana dintre ani, pentru a-si lua adio de la anul 2014 si pentru a urmari focul de artificii pregatit de organizatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )