Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Contrabandisti revolutioneaza moda: haine si pantofi din pachete de tigari

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Contrabandisti revolutioneaza moda: haine si pantofi din pachete de tigari

Contrabandistii din Clisura Dunarii revolutioneaza moda din acest an, ei au introdus pantalonii si pantofii din pachete de . tigari. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum arata primul muzeu subacvatic din lume

Muzeul in care sunt expuse sculpturile lui Jason deCaires Taylor pe coasta orasului Cancun, din Mexic, este, de departe, un loc unic- toate sculpturile artistului sunt expuse sub apa.

FOTO VIDEO O tanara din Craiova lucreaza ziua ca femeie de serviciu, iar seara realizeaza tapiserii pe gherghef si rama

Marinela Covrig, in varsta de 34 de ani, din Craiova, lucreaza ziua ca femeie de serviciu la Scoala Generala numarul 14 Ion Tuculescu, iar seara este artist plastic.

FOTO VIDEO Un batran si-a taiat gatul cand a aflat ca fiica acestuia divorteaza

Suparat pentru ca fiica lui i-a spus ca va divorta, un batran, din comuna Vladesti, si-a pus capat zielor. Omul si-a taiat jugulara cu un cutit de bucatarie. A fost gasit fara suflare de catre sora acestuia, intr-o balta de sange.

FOTO VIDEO Ion Iovcev: in Transnistria a crescut o generatie periculoasa, care crede in existenta Republicii Moldovenesti Nistrene

La conferinta culturala organizata sambata, 22 martie, dedicata unirii Basarabiei cu Romania, din 27 martie 1918, au participat oaspeti de seama din Republica Moldova si regiunea transnistreana. Criza din Ucraina si pericolele pe termen mediu pentru natiunea romana au fost principalele subiecte dezbatute de invitatii de pe ambele maluri ale Prutului.

FOTO VIDEO Cu gara in casa: locul in care trenul trece la doar cativa centimetri de usile locuintelor

Piata de langa calea ferata din Thailanda nu este singura asezare de acest gen. in Hanoi, Vietnam, calea ferata principala trece printr-un vechi cartier rezidential si prin cartierele comerciale vecine.

FOTO VIDEO Universitatea din Resita vrea sa atraga elevii din Serbia

Preocupati de pastrarea - chiar cresterea - populatiei scolare Universitatea Eftimie Murgu a demarat un demers de atragere a elevilor din Serbia, in special a celor din Voivodina, zona in care este si invatamant in limba romana.

FOTO VIDEO Balurile puritatii, ceremoniile controversate in care fiicele isi incredinteaza virginitatea tatilor

Intitulate baluri ale puritatii, ceremoniile de castitate au inceput sa fie organizate in urma cu aproximativ 17 de ani, in SUA, iar acum fenomenul s-a extins in 48 din cele 50 de state americane, dar si in alte 17 tari.

FOTO VIDEO Fieraria din Castelul Corvinilor a fost deschisa. Monumentul istoric se transforma intr-un muzeu viu

Cel mai popular monument istoric al Hunedoarei, Castelul Corvinilor, se va transforma treptat intr-un muzeu viu, in care vizitatorii vor putea incerca armurile medievale, se vor putea fotografia alaturi de personaje inspirate din secolele trecute, in costumatiile acelor vremuri, si vor avea posibilitatea sa invete mestesugurile uitate ale trecutului.

FOTO VIDEO Pericol de explozie la o statie de carburanti: Un sofer a intrat cu TIRul in teava de gaze, dupa care a fugit

Pericol de explozie, azi-noapte, intr-o statie de carburanti situata la iesire din Pitesti. Un sofer a intrat cu tirul intr-o teava de gaze, pe care a spart-o, dupa care a fugit.

FOTO VIDEO Un patron a fost lovit cu o bara de metal in cap de un fost angajat

Patronul unei societati din Curtea de Arges a fost lovit cu o bara de metal in cap, de un fost angajat. Barbatul are multiple traumatisme craniene care, din fericire, nu ii pun viata in pericol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )