Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Doctorii Ioan Ungur si Ioan Cenda au fost retinuti de procurori

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Doctorii Ioan Ungur si Ioan Cenda au fost retinuti de procurori

Doi medici specialisti de medicina muncii din Caras-Severin au fost adusi, joi seara, pentru audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, ei fiind acuzati ca au luat mita de la pacienti pentru a-i incadra nejustificat intr-un grad de invaliditate. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Unul dintre autorii talhariei asupra taximetristului a fost retinut de politisti

Unul dintre autorii talhariei de azi dimineata a fost identificat si ridicat de catre politisti, cel de al doilea este inca cautat.

FOTO VIDEO Un vasluian a ajuns plin de vanatai la spital si cu urme de electrosocuri. Trei politisti acuzati ca l-au batut in postul de politie

In aceasta seara, un barbat din localitatea Fantana Blanarului, comuna Bogdana a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, prezentand urme de violenta pe tot corpul. Gheorghe Irimia 47 ani) spune ca a fost batut de seful de post din comuna si alti doi politisti pentru ca nu a vrut sa recunoasca faptul ca ar fi furat trei gaini, pentru ca nu a comis respectiva fapta, afirmand ca in viata sa nu a furat nimic.

FOTO VIDEO Un vasluian a ajuns la spital plin de vanatai si cu urme de electrosocuri. Trei politisti, acuzati ca l-au batut in postul de politie

Un barbat din localitatea Fantana Blanarului, comuna Bogdana, a fost transportat, vineri seara, cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, prezentand urme de violenta pe tot corpul. Gheorghe Irimia 47 de ani) spune ca a fost batut de seful de post din comuna si de alti doi politisti pentru ca nu a vrut sa recunoasca faptul ca ar fi furat trei gaini.

FOTO VIDEO Razie a politistilor TF: Zeci de calatori au fost prinsi fara bilet, fiind lasati in gara din Leordeni

Zeci de oameni au fost dati jos din tren in Gara Leordeni, pentru ca nu aveau bilet. Unul singur si-a pastrat locul pe bancheta pentru ca este navetist si a prezentat legitimatia de calatorie.

FOTO VIDEO Dovada stiintifica a faptului ca Sigmund Freud avea dreptate: femeile au doua tipuri de orgasm

O echipa de ginecologi francezi a testat teoria avansata pentru prima data de Sigmund Freud, conform careia femeile experimenteaza doua tipuri de orgasm, cu ajutorul unui sonograf la care au fost conectate trei voluntare.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Nebraska, un film amar la sfarsitul caruia oamenii gasesc speranta

Nebraska urmareste relatia dintreun tata varstnic, fost alcoolic,Woody Grant Bruce Dern), sifiul lui instrainat,David Grant Will Forte).

FOTO VIDEO Circulatia rutiera se va inchide pe Podul Margineni si Calea Moinesti, pana la Fabrica de Bere

Lucrarile la Calea Moinesti, care se realizeaza printr-un proiect european al Primariei Bacau, au fost sistate la inceputul iernii, dupa inaugurarea Podului Margineni. incepand cu 17 martie, circulatia va fi restrictionata in intregime pentru vehicule, de la intersectia strazilor Energiei si Mioritei, pana la podul Trebes de langa Fabrica de Bere Margineni.

FOTO VIDEO Bataie in trafic intre un agent de paza si fostul sot al iubitei sale

Doi barbati in toata firea si-au tras pumni si picioare, in plina strada. Si asta, dupa ce anterior s-au urmarit cu masinile si unul dintre ei i-a taiat calea cu masina celuilalt. Marul discordiei este o femeie. Toate scenele au fost surprinse pe camerele de supraveghere.

FOTO VIDEO Vlad, copilul care doarme 22 de ore pe zi, programat la o clinica din Elvetia

Vlad Preda, in varsta de 11 ani, din localitatea doljeana Bailesti, traieste de doi ani un cosmar. Copilul a fost diagnosticat cu narcolepsie, o boala care provoaca somnolenta si care nu poate fi tratata in Romania.

FRF: Licenta fratilor Victor si Ioan Becali a fost retrasa de Comisia pentru Agenti de Jucatori

Licenta fratilor Victor si Ioan Becali a fost retrasa de Comisia pentru Agenti de Jucatori, in urma condamnarii lor in Dosarul transferurilor, a confirmat, marti, Federatia Romana de Fotbal, pe site-ul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )