Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Elevii unei scoli din Budeasa nu au putut intra la cursuri de viitura

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Elevii unei scoli din Budeasa nu au putut intra la cursuri de viitura

Mai mult de jumatate dintre elevii care invata in satul Garlesesti, comuna Budeasa nu au putut ajunge la scoala din cauza apelor care au blocat accesul in curtea unitatii de invatamant. Unii dintre ei au apucat totusi sa intre la cursuri, inainte sa vina viitura formata pe dealurile din imprejurime. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Casa Vasile Alecsandri din Bacau este de vanzare. Proprietarul face demersuri pentru scoaterea ei de pe lista monumentelor istorice

Casa Vasile Alecsandri din Bacau ar putea fi demolata curand, daca solicitarea proprietarului italian Mario Maggi, de scoatere de pe lista de patrimoniu, va fi aprobata de Ministerul Culturii. Imobilul, unic ca arhitectura, care dateaza din secolul al XVIII-lea, a fost devastat, incendiat si lasat in paragina sub privirea autoritatilor.

FOTO Cum dau elevii unui liceu din Bistrita lectii de voluntariat. Maidanezii, ocrotiti de adolescenti

Joi, incepand cu ora 17:00, Colegiul National Liviu Rebreanu vibra pe ritmuri de rock. Dupa ce au organizat un concert caritabil pentru a imbogati biblioteca colegiului, o mana de adolescenti s-au gandit sa-si uneasca fortele pentru a veni in sprijinul cainilor maidanezi din Bistrita.

FOTO VIDEO Sexul poate dauna grav mediului inconjurator: cum fac sex eco-sexualii

Sexul este mai mult decat placere pura. Presupune si o mare doza de responsabilitate, dar nu numai in ceea ce priveste protectia impotriva eventualelor boli cu transmitere sexuala sau a planificarii unei sarcini pentru momentul dorit. in secolul 21, grija fata de mediul inconjurator s-a extins si in dormitor.

FOTO VIDEO Accident pe DN7: cativa localnici s-au imbulzit sa colecteze motorina scursa din rezervorul unei cisterne implicate in accident

Traficul a fost blocat timp de o ora,marti seara, pe DN 7, in comuna Bascov, din cauza unui accident. Zeci de localnici s-au napustit cu galeti, bidoane si orice recipient care le-a venit la indemana pentru a recupera motorina scursa din rezervorul spart al cisternei implicata in evenimentul rutier. Coloanele de masini au depasit cinci kilometri pe ambele sensuri de mers.

FOTO VIDEO Validarea a doi consilieri judeteni noi la Olt, samanta de scandal politico-administrativ

Un nou scandal a aparut pe scena politico-administrativa din judetul Olt in cursul zilei de joi 24 aprilie, dupa ce majoritatea consilierilor judeteni au validat mandatele a doi noi membri, dintre care unul provenind din afara schemei politice a partidelor ce compun structura politica a Consiliului Judetean Olt. Reprezentantii PNL au sarit ca arsi si au spus ca vor ataca in instanta incalcarea legilor in vigoare.

FOTO-VIDEO Validarea a doi consilieri judeteni noi, samanta de scandal politico-administrativ

Un nou scandal a aparut pe scena politico-administrativa din judetul Olt in cursul zilei de joi 24 aprilie, dupa ce majoritatea consilierilor judeteni au validat mandatele a doi noi membri, dintre care unul provenind din afara schemei politice a partidelor ce compun structura politica a Consiliului Judetean Olt. Reprezentantii PNL au sarit ca arsi si au spus ca vor ataca in instanta incalcarea legilor in vigoare.

FOTO VIDEO Noi fotografii din copilaria lui Kim Jong-un, pregatindu-se sa devina liderul Coreei de Nord

Postul national de televiziune din Coreea de Nord a publicat o serie de fotografii noi ale liderului suprem Kim Jong-un, din copilaria si preadolescenta sa. Imaginile bine ascunse de regimul de la Phenian au fost proiectate pentru prima data pe fundalul unui concert organizat pentru aprecierea fortelor aeriene nord-coreene.

FOTO VIDEO 325 de ani de la incendiul care a transformat Biserica Neagra in simbolul Brasovului

Pe 21 aprilie 1689 un incendiu devastator a mistuit zeci de case din centrul orasului, dar si Biserica Evanghelica denumita la acea vreme Sfanta Maria. 50 de ani a durat reconstructia ei, dar a fost lasata de culoarea funinginii si denumita Biserica Neagra.

FOTO VIDEO Stadion fabulos construit in Ungaria. Arena din Felcsut, de langa casa lui Viktor Orban, arata ca o catedrala

Maghiarii vor inaugura, luni, stadionului din localitatea Felcsut, unde se afla Academia de Fotbal Ferencz Puskas. Stadionul se afla langa casa premierului Viktor Orban.

Din cele 600.000 de firme active ne-intrate in insolventa, doar 3% sunt considerate mari. Cele 3% au cifra de afaceri cumulata mai mare decat PIB-ul Romaniei si ofera un job unei treimi din populatia angajata (studiu)

Din totalul celor aproximativ 700. 000 de companii inregistrate la Registrul Comertului, aproximativ 600. 000 nu se aflau in procedura de insolventa la 1 martie 2014. Cea mai mare parte a companiilor, peste 580. 000, este formata din companii mici si mijlocii, cu active sub un milion de euro. De asemenea, au fost identicate doar 19. 832 de companii mari, cu impact. Practic piata este formata dintr-un numar foarte mare de companii mici si un numar mic de companii mari, se arata intr-un studiu al Casei de Insolventa Transilvania. Vezi in atasament studiul integral.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )