Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO VIDEO Lorelai: povestea micutei scriitoare care s-a nascut fara maini, dar care vorbeste cu ingerii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Lorelai: povestea micutei scriitoare care s-a nascut fara maini, dar care vorbeste cu ingerii

In urma cu zece ani, Veronica Parvulescu, asistent maternal, a vazut la televizor ca o fetita fara maini fusese parasita la Maternitatea din Targoviste. A mers sa-i faca o vizita si a fost dragoste la prima vedere. continuă pe Adevărul

Condamnatii prezinta povestea unei femei care a ajuns cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si Europa (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea unei femei care a strans doua milioane de euro in 17 ani, fiind cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si.

FOTO VIDEO Ginerele regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus in aceasta dupa amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

FOTO VIDEO Ginerele Regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus luni dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el e cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

FOTO VIDEO De duminica, soferii pot circula pe primul pod al pasajului Mihai Bravu - Splaiul Unirii din Capitala

Primul pod al noului pasaj Mihai Bravu - Splaiul Unirii din Capitala, care permite circulatia dinspre Calea Vacaresti Piata Sudului) catre Mihai Bravu, a fost inaugurat, duminica, in prezenta primarului general Sorin Oprescu.

FOTO VIDEO Box in orasul campionului mondial Mihai Leu. De la glorie la agonie

In Hunedoara, un municipiu care a dat un campion mondial la box profesionist, pe Mihai Leu, traditia boxului pare condamnata la disparitie. Supravietuieste prin cativa pusti talentati si alti copii si juniori adusi la box pentru a nu renunta la scoala. Competitiile, cum a fost cea desfasurata duminica, au loc mai rar ca in anii trecuti, iar lumea pare sa fi uitat de ele.

FOTO VIDEO Spectacol de zile mari in prima seara a evenimentului Alba Fest. Invitatii lui Marius Moga au facut show in Cetatea Alba Iulia

Un spectacol cu totul deosebit a avut loc vineri seara la Alba Iulia, realizat de invitatii lui Marius Moga in prima seara a Zilelor Orasului, eveniment care se desfasoara in weekend la Alba Iulia sub denumirea Alba Fest. Gojira, ROA, Suie Paparude, Loredana Groza, Catalin Josan si Whats Up, alaturi de formatiile lor, i-au transpus pe spectatori intr-o atmosfera pe care o pot vedea doar la festivalurile mari de muzica.

FOTO VIDEO Accident soldat cu doi morti si patru raniti pe DN7, provocat de soferul unui autotren

Doi oameni au murit si alti patru, printre care si un copil de patru ani, au fost raniti, dupa ce masina cu care se deplasau a fost izbita frontal de un camion. Accidentul rutier s-a petrecut pe DN7 la iesirea din judetul Hunedoara spre Arad. Victimele sunt cetateni bulgari.

FOTO VIDEO Cele mai indragite personaje Disney au ajuns in Romania

Cu ocazia lansarii Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai indragite personaje Disney au venit astazi, la Hotel Caro, pentru prima data in Romania. Mickey Mouse, Doctorita Plusica, Piratul Jake si Printesa Sofia au adus zambete pe buzelor copiilor, dar si ale parintilor, care s-au amuzat impreuna cu cei mici.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Maleficent, un film ticsit cu efecte speciale in care Angelina Jolie este cel mai minunat dintre ele

Filmul Maleficent, in care Angelina Jolie joaca rolul principal si este portretizata intr-o maniera ingrozitor de seducatoare, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )