Libnet.ro
UNICEF

21:31

FOTO VIDEO Operatiune dramatica pentru un animal care a cazut intr-o groapa. Finalul a fost, insa, fericit

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Operatiune dramatica pentru un animal care a cazut intr-o groapa. Finalul a fost, insa, fericit

O vacuta in varsta de doi ani a cazut astazi intr-o groapa adanca de doi metri. Pompierii s-au chinuit doua ore pentru a o putea scoate. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Detoxifiere de Facebook, tablete si telefoane mobile: tabara unde ajung dependentii de tehnologie

In apropiere de San Francisco, California, exista tabara Camp Grounded, special creata pentru cei care vor sa reinvete cum este sa traiesti fara acces la internet, retele sociale, fara telefoane mobile, tablete si computere.

Protectia pentru gura care detecteaza contuziile

Leziunile sportive, cum ar fi contuziile, nu sunt intotdeauna usor de detectat, mai ales la copii. FITGuard, creata de Force Impact Technologies, este o protectie pentru gura care alerteaza purtatorii daca au leziuni la cap printr-o banda viu colorata.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis: Romanii sunt toleranti, pentru ei nu conteaza daca esti etnic roman sau german

Astazi, de la ora 14. 00, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov din Bacau a avut loc intalnirea candidatilor la conducerea PNL cu liderii organizatiilor din Moldova. S-au inscris in cursa pentru presedentia partidului Klaus Iohannis, primarul Sibiului si senatorul Ioan Ghise din Brasov. Au mai fost discutate probleme statutare dar si eventuala fuziune cu democrat liberalii.

FOTO VIDEO Clujul, in Razboiul stelelor. Cum a fost recreata imaginea orasului de un celebru pictor digital

Giuseppe Parisi, unul dintre invitatii speciali ai celui mai mare festival de fotografie din estul Europei, a realizat o fotografie a Clujului pe care a prelucrat-o in matte painting, o tehnologie devenita celebra dupa utilizarea in filmul Razboiul stelelor. Un filmulet postat pe siteul artistului arata transformarea spectaculoasa a imaginii capitalei Ardealului.

Spitalul Judetean Vaslui percepe o taxa de 50 lei pentru copiii care ajung la Urgente si nu sunt internati

Parintii care ajung cu copiii la Camera de Garda de la Pediatrie de la Spitalul Judetean Vaslui trebuie sa achite 50 de lei pentru consultatie daca nu au bilet de trimitere si daca medicul decide ca minorii nu.

TAXA la spital, pentru copiii care ajung la Urgente si nu sunt internati. Medic: munca patriotica nu mai face nimeni

Parintii care ajung cu copiii la Camera de Garda de la Pediatrie de la Spitalul Judetean Vaslui trebuie sa achite 50 de lei pentru consultatie, daca nu au bilet de trimitere si daca medicul decide ca minorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )