Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO VIDEO Ba se poate!, filmul care te invata sa iei Bac-ul

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ba se poate!, filmul care te invata sa iei Bac-ul

Un documentar despre reteta de succes prin care se poate lua Bac-ul este lansat in aceasta seara, in premiera, la Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Ponta, la Guvern, de 1 Decembrie: Poate azi avem liniste si pace, trebuie sa nu ne suparam cu nimeni!

Premierul Victor Ponta a fost prezent, duminica, la Palatul Victoria, unde a participat la ceremonia de dezvelire a Drapelului National instalat pe frontispiciul Palatului. Acesta i-a salutat pe vizitatorii Palatului Victoria, exprimandu-si speranta ca, poate, de 1 Decembrie va fi liniste si pace, astfel incat sa nu se supere nimeni.

FOTO VIDEO Fenomenul care are loc o data la zece ani:Marele Canion, pierdut in ceata si fum

O data la zece ani, Marele Canion poate fi asemuit unui regat al cerului datorita unui fenomen meteorologic numit inversiune termica.

FOTO VIDEO S-a inventat sutienul care sfideaza gravitatia

Veste buna pentru doamnele si domnisoarele cu busturi generoase. A fost creat sutienul fara bretele care poate sustine o greutate de pana la cinci kilograme fara probleme.

FOTO VIDEO Accident cu descarcerare in statia de autobuz

Accident teribil, in aceasta dupa-amiaza, in centrul orasului Pitesti. Martori la scenele desprinse parca dintr-un film de groaza au fost zeci de oameni care se aflau in statia de autobuz de langa Teatrul Alexandru Davila.

FOTO VIDEO Ozzy Osbourne a ajuns la varsta pensionarii: Printul intunericului a implinit astazi 65 de ani

Astazi John Ozzy Osbourne, unul dintre cei mai iubiti si influenti rockeri din intreaga istorie a muzicii, implineste 65 de ani, varsta la care barbatii din Anglia se pensioneaza. Momentele din cariera muzicala, dar si cele din viata personala ar putea umple mii de pagini si chiar daca peste parintele muzicii heavy metal au trecut 65 de primaveri, acesta nu da semne ca ar vrea sa paraseasca scena.

FOTO VIDEO Greva foamei la Oltchim

10 angajati ai combinatului chimic Oltchim au intrat in greva foamei. Acestia cer plata salariilor restante pe ultimele luni si asigurarea capitalului de lucru care ar permite cresterea capacitatii de productie la 65 %.

FOTO VIDEO La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Astazi de dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

FOTO VIDEO Mesajul studentilor romani din strainatate de Ziua Nationala

Mandria de a fi roman se simte mai puternic cand esti printre straini. O spun studentii romani plecati la universitati in afara tarii, tineri care au transmis mesaje de solidaritate si de schimbare in bine a tarii, cu ocazia zilei 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Alaturi de ei, si colegii lor straini din toata lumea au spus La multi ani, Romania!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )