Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Pompierii vranceni, in sprijinul batranilor din Maicanesti blocati in case de zapada

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pompierii vranceni, in sprijinul batranilor din Maicanesti blocati in case de zapada

Astazi dimineata, mai multe utilaje au intrat pe DN23B, artera careleaga comuna Maicanesti de comuna Ciorasti, dar si de satul Salcia, ramas izolat in urma ninsorilor consistente de sambata si duminica. continuă pe Adevărul

FOTO-VIDEO Chinurile iernii: strazile si trotuarele din Slatina, sub asediul zapezii

Municipiul Slatina si locuitorii sai se resimt dupa caderile masive de zapada din timpul week-end-ului trecut. Stratul de peste o jumatate de metru a acoperit totul, a blocat autoturismele in parcari, iar trotuarele au devenit aproape impracticabile. Gheata de sub zapada a adancit cosmarul slatinenilor, simpli pietoni sau soferi. Autoritatile locale lupta cu nametii, dar, pana in prezent, victoria asupra naturii este departe de fi adjudecata.

FOTO VIDEO Chinurile iernii: strazile si trotuarele din Slatina, sub asediul zapezii

Municipiul Slatina si locuitorii sai se resimt dupa caderile masive de zapada din timpul week-end-ului trecut. Stratul de peste o jumatate de metru a acoperit totul, a blocat autoturismele in parcari, iar trotuarele au devenit aproape impracticabile. Gheata de sub zapada a adancit cosmarul slatinenilor, simpli pietoni sau soferi. Autoritatile locale lupta cu nametii, dar, pana in prezent, victoria asupra naturii este departe de a fi adjudecata.

FOTO VIDEO Salvati cu elicopterul in Vrancea. O gravida, un copil cu febra, o batrana ranita si sapte persoane care fac dializa au ajuns la spital

Un elicopter al Ministerului de Interne a scos dintre nameti mai multe persoane care aveau nevoie de asistenta medicala de urgenta si la care echipajele ambulantei sau cele SMURD nu au putut ajunge. Bolnavii nu mai credeau ca vor scapa cu bine din mijlocul urgiei albe. Printre cei salvati se numara o gravida si un bebelus de 5 luni cu stare febrila.

FOTO VIDEO Ploiestiul dupa doua zile de cod portocaliu. Trafic rezonabil in centru, nameti in cartiere

Cele doua zile de ninsori abundente si viscol au transformat Ploiestiul intr-un oras aflat sub stapanirea zapezii. Se circula cat de cat pe arterele principale, insa trotuarele si strazile din cartiere sunt inzapezite.

FOTO VIDEO Ploiestiul, captiv in zapada dupa doua zile de ninsori. Lopata ramane de baza

48 de ore de ninsori neintrerupte si viscol puternic au transformat Ploiestiul intr-un oras captiv sub zapada. Oamenii au dat si duminica intreaga zi la lopata pentru a-si face poteci sau a-si scoate masinile din nameti.

VIDEO. Opt consilieri prezidentiali, eliberati din functie.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de eliberare din functie ale consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Laurentiu Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel Funeriu si ale consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu. Ei sunt eliberati din functie din 1 februarie. Conform B1 TV, fostii consilieri se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara. // Surse politice declarau luni pentru Mediafax ca mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )