Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO VIDEO Povestea frigiderului Arctic: 25 de milioane de unitati vandute in 45 de ani de activitate

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Povestea frigiderului Arctic: 25 de milioane de unitati vandute in 45 de ani de activitate

Arctic, una dintre cele mai puternice si performante companii din Romania, a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Gaesti, in 45 de ani de activitate in Romania. Fabrica de la Gaesti are o capacitate de productie de 2,6 milioane de unitati pe an si furnizeaza produse la standarde inalte de calitate, complexitate si siguranta, in linie cu standardele internationale. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea frigiderului Arctic: 25 de milioane de unitati vandute in 45 de ani de activitate

Arctic, una dintre cele mai puternice si performante companii din Romania, a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Gaesti, in 45 de ani de activitate in Romania. Fabrica de la Gaesti are o capacitate de productie de 2,6 milioane de unitati pe an si furnizeaza produse la standarde inalte de calitate, complexitate si siguranta, in linie cu standardele internationale.

Arctic a produs 25 milioane de frigidere in 45 de ani

Producatorul de electrocasnice Arctic a depasit pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica de la Gaesti in cei 45 de ani de activitate, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

Un politist in varsta de 25 de ani, din comuna Ludesti, care lucra la Gaesti, s-a impuscat in cap, duminica seara, la scurt timp dupa ce a intrat in tura de noapte. Tanarul s-a impuscat cu arma din dotare, insa nimeni nu stie ce l-a impins catre acest gest extrem. Acum se afla la Spitalul Universitar din Capitala, unde va fi supus unei operatii chirurgicale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )