Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta: imi doresc sa ajungem la un autoturism Mercedes fabricat in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta: imi doresc sa ajungem la un autoturism Mercedes fabricat in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Sebes, cu ocazia marcarii momentului de incepere a constructiei noii fabrici Daimler ca isi doreste ca de la cutii de viteze sa se ajunga la un autoturism Mercedes in Romania. Ponta a amintit ca in 2009 Romania a ratat ocazia de a avea o asemenea investitie. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta anunta ca se retrage din politica dupa prezidentiale: imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca dupa ce PSDva castiga alegerile prezidentiale din noiembrie, va renunta la politica. in noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima.

Basescu vrea sa fie prim-ministru: Doamne fereste, mi se pare un film de groaza asta!

Ocuparea de catre presedintele Traian Basescu a postului de prim-ministru, chiar si pentru o singura zi, ar fi un film de groaza, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca Basescu a fost, practic, premier cand Guvernul era condus de Emil Boc, efectele fiind vizibile.

Victor Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: N-ati inteles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca nu s-a inteles mesajul postat de premier pe Facebook. N-ati inteles, a spus Victor Ponta, intrebat daca va candida.

Victor Ponta: Toate taxele ar trebui reduse, miracol nedescoperit de cineva (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a cerut, marti, Parlamentului, sa sustina majorarea bugetului Apararii, adaugand, in fata presedintelui Basescu, in contextul disputei privind acciza la carburanti, ca majorarea nu.

VIDEO Sedinta solemna la Parlament cu ocazia a 10 ani de la aderarea la NATO. Traian Basescu: Proasta guvernare poate ameninta stabilitatea tarii. Amestecul de lacomie, incompetenta si coruptie poate pune in pericol tara

Parlamentul s-a intrunit marti in sedinta solemna pentru a marca implinirea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 65 de ani de existenta a Aliantei Nord-Atlantice. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, primul care s-a adresat celor prezenti, a multumit fostilor presedinti Iliescu si Constantinescu, precum si Regelui Mihai, pentru eforturile de integrare in NATO, fara a-l mentiona insa si pe presedintele Basescu. Rand pe rand au luat cuvantul reprezentantii grupurilor parlamentare si premierul Victor Ponta. Sedinta a fost incheiata de discursul presedintelui Traian Basescu care a avertizat ca evenimentele din Ucraina si cresterea riscurilor de securitate pentru Moldova arata daca pana acum costul guvernarii prin deficite o reprezenta diluarea modernizarii si scaderea nivelului de trai, acum proasta guvernare poate pune in pericol stabilitatea tarii. Prin coruptie, incompetenta, minciuna putem pune in pericol Romania mai mult decat orice alta amenintare. Amestecul de lacomie si incompetenta poate pune in pericol tara, a aratat seful statului.

Victor Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: N-ati inteles

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca nu s-a inteles mesajul postat de premier pe Facebook. N-ati inteles, a spus Victor Ponta, intrebat daca va candida.

Victor Ponta l-a numit pe Nicolae Minea la conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului va fi condusa de Nicolae Minea, in baza unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013,.

Victor Ponta despre lotul 3 Sibiu-Orastie: Anul acesta il vor face, fara noi sume de bani din partea statului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebes, ca lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie va fi finalizat in acest an, iar compania de constructii care realizeaza acest tronson s-a angajat sa il termine fara noi sume de bani din partea statului roman, termenul fiind luna decembrie, transmite Mediafax.

Victor Ponta a postat un mesaj care lasa de inteles ca se va retrage de pe scena politica

Premierul Victor Ponta a postat astazi pe contul de Facebook un mesaj care lasa de inteles ca dupa alegerile din toamna ar putea sa se retraga din viata politica, urmand sa petreaca mai mult timp cu familia.

Victor Ponta numeste patru reprezentanti UDMR in posturi de secretar de stat

Patru reprezentanti ai UDRM au fost numiti in posturi de secretar de stat in ministerele Transporturilor si Finantelor, la Departamentul pentru Ape si la conducerea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici de catre premierul Victor Ponta, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )