Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO VIDEO Protest inedit. Locuitorii din Sihlea dau la peste in baltile din craterele drumului judetean de balast care nu a fost reparat niciodata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Protest inedit. Locuitorii din Sihlea dau la peste in baltile din craterele drumului judetean de balast care nu a fost reparat niciodata

Satui de craterele de pe drum, satenii din Voetin, comuna Sihlea, au ales un mod inedit de protest - au dat la peste in baltile formate dupa ploaie. Oamenii sunt revoltati ca de ani de zile nu-i baga nimeni in seama si drumul se degradeaza continuu. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Protest spontan al fostilor angajati de la Oltchim

Fostii angajati ai combinatului chimic Oltchim au protestat in aceasta dimineata in fata Prefecturii si Consiliului Judetean Valcea, nemultumiti ca nu si-au primit salariile compensatorii. Protestatarii au amenintat ca vor intra in greva foamei.

FOTO VIDEO Lucrarile la cel de-al doilea hipermarket Kaufland din Slatina au luat avant

La Slatina au capatat avant lucrarile pentru amenajarea celui de-al doilea hipermarket Kaufland din oras. Noul magazin va fi amplasat in zona cartierului Steaua, pe locul ocupat pana nu demult de rezervoarele fostului Competrol SA, vizavi de sediul Aceti SA. Noul hipermarket ar urma sa deserveasca locuitorii din zonele Steaua si Gara, dar si pe localnicii din comunele limitrofe.

FOTO VIDEO Tribuna unui circ ambulant din Vaslui s-a prabusit inainte de spectacol. Noua copii au fost prinsi intre scaune

Un incident deosebit de grav a avut loc in aceasta seara la circul amenajat in parcarea unui centru comercial din municipiul Vaslui. Din cauza supraaglomerarii, una dintre tribune a cedat chiar inainte de inceperea spectacolului, noua copii fiind prinsi intre scaune.

GALERIE FOTO. VIDEO. Viata unui profesor roman in Transnistria: salariu de 250 de euro pe luna si casa in caminul de nefamilisti

Oaspeti de seama am avut la redactia Romaniei libere, numindu-i astfel pe profesorul Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, profesoara Raisa Padurean, directoarea adjuncta a scolii, Petru Grozavu, editorialist la Ziarul de Garda din Chisinau si Maria Bulat Saharneanu, director de programe la postul de Radio Vocea Basarabiei. Am vorbit despre situatia dramatica a romanilor din Transnistria. Si mai ales despre viitorul lor, tot mai incert.

FOTO VIDEO Premiera chirurgicala in Romania. Caz de tumora vasculara cu risc operator ridicat, operat la Satu Mare

O operatie extrem de periculoasa, de intrerupere a unor vase de sange care hraneau o tumora-gigant, a fost realizata cu mare succes la Spitalul din Satu Mare, dupa ce o adolescenta de 15 ani, aflata in soc dureros a fost refuzata de clinicile renumite din Europa, mai ales pentru ca exista riscul paraliziei.

FOTO VIDEO Sala Tronului lui Stefan cel Mare, mutata in Iulius Mall Suceava

Sala Tronului de la Curtea lui Stefan cel Mare, principalul punct de atractie al Muzeului de Istorie din Suceava, a fost mutata pe durata lucrarilor de modernizare a cladirii Muzeului Bucovinei in Iulius Mall Suceava, unde va putea fi vizitata in regim de muzeu.

FOTO VIDEO Manastirea Dragomirna, doua importante premii europene pentru restaurarea spectaculoaselor fresce medievale

Proiectul de restaurare a frescelor din secolul al XVII-lea din Biserica Dragomirna, judetul Suceava, a primit luni seara, la Viena, marele premiu pentru conservarea patrimoniului cultural acordat de UE si de miscarea Europa Nostra, precum si premiul publicului, in urma votului a peste zece mii de persoane.

FOTO VIDEO Perechea Sony Xperia Z2 si Xperia Z2 Tablet, disponibila in Romania

Perechea de telefon si tableta de la Sony, Xperia Z2 si Xperia Z2 Tablet sunt disponbile acum in magazinele din Romania. Sunt cele mai performante dispozitivele ale japonezilor pana acum.

FOTO VIDEO Prima imagine cu un arbore sequoia, batran de 3.200 de ani, imortalizat in intregime

Are 75 de metri si a aparut pe suprafata Pamantului in urma cu 3. 200 de ani, spun specialistii. Mr. President, un arbore sequoia urias care se inalta in Parcul National Sierra Nevada din California SUA), a putut fi aratat lumii intregi in premiera, dar pentru asta au fost necesare 32 de zile si 126 de fotografii alaturate.

VIDEO. Stenograma sedintei PSD din sala mare a Consiliului Judetean Valcea: Sa nu puneti oameni fara telefoane mobile

Sedintele PSD din teritoriu par desprinse din comunism. Presedintele organizatiei da indicatii, iar colegii de partid executa. Astfel, presedintele Ion Cilea vrea sa implice in campanie doar oameni capabili, cu studii superioare si neaparat sa aiba telefon mobil. Publicatia Jurnal Valcean a publicat stenograma acestei sedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )