Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO + VIDEO: Revolte in orasul american Milwaukee, dupa ce un barbat inarmat a fost impuscat de politie

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Revolte in orasul american Milwaukee, dupa ce un barbat inarmat a fost impuscat de politie

Numeroase persoane au protestat, duminica noaptea, intr-un cartier din Milwaukee, dupa ce un suspect inarmat a fost impuscat de un agent de politie. continuă pe România Liberă

VIDEO SUA: Proteste violente in Milwaukee dupa ce politia a impuscat mortal un suspect inarmat

Protestatari au tras focuri de arma, au aruncat cu caramizi si au incendiat o benzinarie in orasul american Milwaukee, din statul Wisconsin, sambata noaptea dupa ce un ofiter de politie a impuscat mortal un suspect inarmat in timpul unei urmariri care a avut loc dupa o oprire in trafic, au anuntat autoritatile americane, potrivit Reuters.

A doua noapte de proteste in Milwaukee dupa ce politia a impuscat mortal un suspect inarmat

Tensiunile s-au intensificat din nou duminica noaptea intr-un cartier din Milwaukee, unde impuscarea mortala a unui suspect inarmat de catre un agent de politie a provocat revolte si a dus la incendieri cu o noapte inainte, ceea ce l-a facut pe guvernatorul statului Wisconsin sa activeze Garda Nationala, transmite Reuters.

Proteste violente in SUA dupa ce politia a impuscat un suspect inarmat

Un grup de protestatari a aruncat cu pietre, a tras focuri de arma si a incendiat o benzinarie in orasul american Milwaukee, statul Wisconsin, sambata noaptea dupa ce un ofiter de politie a impuscat mortal un suspect inarmat, au informat autoritatile, relateaza Reuters.

FOTO + VIDEO. Corespondenta de la Curtea de Arges: Cruce de panza de 12 metri

Un mare num257;r de oameni s-a adunat in fata Catedralei Arhiepiscopale si Regale din Curtea de Arges. Oamenii au venit din toate colturile tarii. Unii au ajuns inca de ieri in orasul care a fost prima capitala a Valahiei, pentru a avea ocazia sa isi ia ramas bun de la Regina Ana a Romaniei. Un grup de monarhisti din Cluj a adus o cruce din panza lunga de 12 metri si lata de 7,5 metri. Am fost inspirat de funeraliile Seniorului Corneliu Coposu. Si acolo era o cruce asemanatoare, a declarat Valentin Lungu, vicepresedinte al Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei.

FOTO + VIDEO: Un tanar sportiv a reusit sa isi invinga idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio, la opt ani dupa ce l-a intalnit

O imagine din 2008 cu inotatorul Joseph Schooling, care s-a fotografiat alaturi de americanul Michael Phelps, a devenit virala, pe retelele de socializare, dupa ce tanarul si-a invins idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Panica la o statie de metrou din Singapore. Oamenii au fugit, speriati de fumul gros (FOTO, VIDEO)

Panica la o statie de metrou din Singapore. Oamenii s-au grabit sa iasa la suprafata acoperindu-si fetele, dupa ce statia Tanjong Pagar a fost cuprinsa de un fum gros, informeaza RT. Fum.

VIDEO Razboiul Civil American istorisit in 10 minute

Razboiul Civil American, numit si Razboiul de secesiune sau Razboiul dintre Nord si Sud, a fost conflictul politic si militar al Statelor Americii ce s-a intins pe o durata de patru ani, intre 1861 si 1865, perioada marcata si de schimbarea mandatului prezidential al lui James Buchanan cu cel al presedintelui nou ales, Abraham Lincoln. In materialul video de mai jos sunt ilustrare, pe scurt, evenimentele petrecute in cei patru ani de razboi.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

FOTO + VIDEO: Sky News, in centrul unui nou scandal. Un actor ar fi fost angajat sa apara intr-un reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa

Postul de televiziune Sky News a generat un scandal in Rusia, dupa ce a difuzat un material realizat de jurnalistul John Sparks, in care se precizeaza ca o companie militara secreta rusa recruteaza si antreneaza mercenari, pe care ii trimite sa lupte alaturi de trupele loiale lui Bashar-al-Assad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )