Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO, VIDEO. Rusia muta un SUBMARIN modern din Marea Nordului in MAREA NEAGRA

România Liberă România Liberă,
FOTO, VIDEO. Rusia muta un SUBMARIN modern din Marea Nordului in MAREA NEAGRA

Submarinul rusesc Novorossiysk se deplaseaza in aceste zile din Marea Nordului spre Marea Neagra. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Putin s-a scufundat cu un minisubmarin in Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse.

GALERIE FOTO VIDEO. PRIMELE imagini filmate in 360 din cockpit-ul unui avion

Camerele video asigura o vedere in 360 a cabinei de zbor.

VIDEO Rusia expune langa Kremlin o copie a celei mai puternice bombe detonate in istoria omenirii

Rusia urmeaza sa expuna o copie a celei mai puternice bombe nucleare detonate vreodata in istoria omenirii - Tsar Bomba, relateaza BBC News online. Copia dupa bomba cu hidrogen de tip AN-602 urmeaza sa fie principala atractie a unei expozitii dedicate realizarilor atomice ale Rusiei din 1945 incoace, gazduite in Piata Manej, citeaza Mediafax.

Statuia din ceara a cantaretei Nicki Minaj, atentie sporita din partea agentilor de paza dupa ce fanii si-au facut selfie-uri indecente FOTO VIDEO

Muzeul Madame Tussauds din Las Vegas a decis sa dubleze paza in zona in care este expusa statuia din ceara a cantaretei Nicki Minaj, dupa ce tot mai multi fani ai artistei s-au fotografiat intr-un mod nepotrivit alaturi de aceasta, realizand selfie-uri cu continut sexual explicit, scrie Mediafax.

FOTO VIDEO Alexandra, eleva gasita decapitata in Parcul Poporului din Craiova, a fost inmormantata

Lacrimi de durere si neputinta au curs astazi pentru Alexandra, tanara de 17 ani gasita moarta pe data de 15 august in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au demarat o ancheta pentru moarte suspecta.

GALERIE FOTO VIDEO. Black Hawk Down - Imagini NEMAIVAZUTE de la primul atac american impotriva Al-Qaida

Pe 3 octombrie 1993, un atac surpriza al Statelor Unite asupra gruparii Al-Qaida din orasul somelez Mogadishu, s-a soldat cu pierderi importante pentru armata americana. Doua elicoptere americane Black Hawk au fost doborate si alte trei au fost avariate.

Mii de imigranti din Marea Britanie au inceput formalitatile pentru obtinerea dublei cetatenii, de teama ca tara va iesi din Uniunea Europeana

Mii de imigranti europeni stabiliti in Marea Britanie au inceput formalitatile pentru obtinerea dublei cetatenii, de teama ca tara va iesi din Uniunea Europeana, dupa referendumul promis de David.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )