Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Trei morti si patru raniti grav intr-un accident pe soseaua de centura a Alexandriei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Trei morti si patru raniti grav intr-un accident pe soseaua de centura a Alexandriei

Accidentul de circulatie s-a produs pe soseaua de centura a Alexandriei. O autoutilitara cu cetateni bulgari a intrat intr-un autoturism Peugeot care nu a acordat prioritate de trecere. Trei persoane au murit in urma impactului, iar alte patru au ajuns la spital in stare grava. continuă pe Adevărul

Accident grav in Alexandria: Trei morti si patru raniti dupa ce un microbuz si un autoturism s-au ciocnit

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Alexandria, dupa ce un microbuz si un autoturism s-au ciocnit. Potrivit reprezentantilor.

Accident grav in Alexandria: Trei morti si patru raniti.

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost ranite,in urma unui accident de circulatie produs vineri dimineata, in municipiul Alexandria. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit pe varianta ocolitoare a municipiului, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, accidentul, in care au fost implicate un microbuz Mercedes si un autoturism Peugeot, a avut loc in jurul orei 9. 15, anunta Mediafax. In urma .

UPDATE. Accident grav la Campulung Moldovenesc: Doi morti si patru raniti.

Una dintre cele cinci persoane ranite in accidentul produs vineri pe DN 17, la intrarea in Campulung Moldovenesc, a murit, astfel ca numarul celor care si-au pierdut viata in accident a ajuns la doi, in timp ce ranitii, doi aflati in coma, au fost transportati la spital. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Suceava, Alin Galeata, a anuntat ca cei patru raniti au fost transportati la Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc, urmand sa fie .

Alexandria: Trei morti si patru raniti dupa ce un microbuz si un autoturism s-au ciocnit

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Alexandria, dupa ce un microbuz si un autoturism s-au ciocnit pe varianta ocolitoare. in accide.

Trei morti in SUA, inclusiv atacatorul, in urma unui atac la un supermarket din Indiana

Trei oameni si-au pierdut viata, inclusiv atacatorul, in urma unui atac armat comis in noaptea de miercuri spre joiin statul american Indiana. Un barbat in varsta de 20 de ani a intrat intr-un.

Prefectul de Neamt, ranit grav intr-un accident rutier in care o persoana si-a pierdut viata

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a fost ranit grav, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata. Purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea, a declarat ca George Lazar a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, informeaza Mediafax.

Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, implicat, marti, intr-un accident rutier pe DN 15 D, este grav ranit si a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. --- George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, arata primele informatii furnizate de reprezentantii Politiei .

UPDATE. Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, informeaza Mediafax. Prefectul a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. George Lazar are un traumatism cranio-cerebral si va fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru investigatii suplimentare intrucat are si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )