Libnet.ro
UNICEF

00:08

FOTO VIDEO Victor Ponta l-a lasat pe Marian Oprisan sa danseze Hora Unirii la Focsani cu Kogalniceanu si Cuza

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Victor Ponta l-a lasat pe Marian Oprisan sa danseze Hora Unirii la Focsani cu Kogalniceanu si Cuza

Manifestarile dedicate implinirii a 156 de ani de infaptuirea Unirii Principatelor Romane s-au desfasurat pe o ploaie sacaitoare si au durat o ora. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale in circumscriptiile unde au fost vacantate functiile publice, ca noul PNL incepe sa se.

Victor Ponta, la Iasi: Recunoasterea zilei de 24 ianuarie ca sarbatoare nationala e doar una din reparatiile morale pe care Moldova le merita (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Iasi, cu ocazia Zilei Principatelor Romane, ca Romania reuseste sa depaseasca disputele politice si sa puna bazele unui dialog pe proiecte extrem de.

Victor Ponta, huiduit la Iasi: Recunoasterea zilei de 24 ianuarie ca sarbatoare nationala e doar una din reparatiile morale pe care Moldova le merita (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Iasi, cu ocazia Zilei Principatelor Romane, ca Romania reuseste sa depaseasca disputele politice si sa puna bazele unui dialog pe proiecte extrem de.

Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

Premierul Victor Ponta este avertizat de Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios. Stefanovici sustine ca Victor Ponta este precum o.

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Victor Ponta cere ca proiectul noului Cod Fiscal ajunga in prima lectura pana pe 20 februarie: Daca cei de la Opozitie nu vor dialog, il adoptam

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de finante, Dariu Valcov sa prezinte in prima lectura proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului. Il trimitem in Parlament, incercam sa avem dialog, daca vor cei de la opozitie sa avem dialog. Daca nu vor sa avem dialog, il adoptam n. red. proiectul), a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in sedinta de miercuri va fi aprobat un proiect de OUG pentru eliminarea problemei taxarii alocatiilor copiilor, insa este doar o solutie pe termen scurt.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL

Victor Ponta, a declarat, sambata, la Iasi, ca noul Partid National Liberal PNL) incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul Partid Democrat Liberal.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )