Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO-VIDEO Zeci de elevi de la Olt, premiati intr-un proiect de protejare a mediului inconjurator

Adevărul Adevărul,
FOTO-VIDEO Zeci de elevi de la Olt, premiati intr-un proiect de protejare a mediului inconjurator

Sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt a fost luata cu asalt, joi 12 decembrie, de catre aproape o suta de copii si profesori, participanti activi in cadrul unui proiect de conservare a biodiversitatii in judet. intalnirea a avut ca scop premierea castigatorilor concursului Ecolideri pentru viitor, organizat in cadrul proiectului anterior mentionat derulat cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Cristi Georgescu, jurnalistul cu un singur brat care face presa fara complexe

Cand viata iti da o singura mana, la propriu, dar si visul de a lucra in televiziune, nu-ti ramane decat sa devii deschizator de drumuri. intr-un domeniu in care un chip si un corp valoreaza uneori mai mult decat ceea ce ai de spus, Cristi Georgescu, reporter, realizator si prezentator TV cu un singur brat, face un jurnalism fara complexe.

FOTO+VIDEO. Ponta a discutat cu Obama la Johannesburg.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, la Johannesburg, cu presedintele american Barack Obama, cu care a discutat timp de 15 minute, in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Surse din delegatia premierului afirma ca discutia a avut loc intr-o loja a stadionului, dupa ce presedintele american si-a sustinut discursul in memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de catre fostul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )