Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEOAvion AirAsia disparut. Rudele victimelor asteapta raspunsuri. Imagini emotionante din aeroport

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEOAvion AirAsia disparut. Rudele victimelor asteapta raspunsuri. Imagini emotionante din aeroport

Un avion ce apartine companiei AirAsia a disparut de pe radar dupa ce a pierdut legatura cu controlorii de trafic aerian. Avionul decolase din Indonezia si trebuia sa aterizeze in Singapore. inainte de acest moment, pilotul avionului Airbus A320-200 a cerut sa devieze de la cursul normal din cauza vremii nefavorabile. La bord se aflau 162 de oameni, printre care doi piloti, patru insotitori de zbor si un mecanic. continuă pe Adevărul

Stetele Unite ofera ajutor pentru cautarea avionului AirAsia disparut sambata noapte

Statele Unite au anuntat duminica faptul ca sunt pregatite sa ajute autoritatile locale care cauta avionul AirAsia, disparut in timp ce asigura zborul QZ8501 din Indonezia catre Singapore, cu 162 de persoane.

UPDATE. Avion AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord. Operatiuni de cautare in Marea Javei

Un avion apartinand companiei low-cost AirAsia, cu 162 de persoane la bord, s-a prabusit duminica dimineata in Arhipelagul Indonezian. Zborul QZ8501 a pierdut legatura cu turnul de control in jurul orei locale 07:24 23:24 GMT), potrivit unui anunt facut de agentia din Malaezia a AirAsia, citat de BBC.

UPDATE. Avion AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord. Avionul s-ar fi prabusit in mare, langa insula Belitung

Un avion apartinand companiei low-cost AirAsia, cu 162 de persoane la bord, s-ar fi prabusit duminica dimineata in Arhipelagul Indonezian. Zborul QZ8501 a pierdut legatura cu turnul de control in jurul orei locale 07:24 23:24 GMT), potrivit unui anunt facut de agentia din Malaezia a AirAsia, citat de BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )