Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Prima zapada din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
FOTOGALERIE Prima zapada din Bucuresti

Iarna s-a instalat si in Bucuresti, duminica seara, dupa ce in vestul si nordul tarii zapada cazuta in ultimele 48 de ore a creeat deja probleme participantilor la trafic, iar unele localitati au ramas fara curent electric. Intra in articol pentru FOTOGALERIE. continuă pe Hotnews

Prima zapada BLOCHEAZA traficul.

Prima zapada cazuta ingreuneaza traficul pe DN 67, intre Drobeta Turnu Severin si Targu Jiu, potrivit Realitatea. net. In Dobrogea meteorologii au emis cod galben de vant puternic. Ninsorile abundente i-au pus in mare dificultate si pe drumari. Ei n-au reusit sa faca fata zapezii de pe carosabil. Unele utilaje s-au stricat. Pe DN 67, in judetul Mehedinti, s-au format blocaje pe mai multe sectoare de drum. Probleme au intampinat si utilajele de interventie. In judetul Mehedinti stratul de .

Il Passo deschide primul outlet din Bucuresti

Il Passo anunta deschiderea primului sau magazin de tip outlet din Bucuresti, mentioneaza un comunicat de presa remis redactiei.

REGAL VIENEZ - feerie de iarna pe 24 decembrie la Teatrul National din Bucuresti.

Spectacolul REGALUL VIENEZ, adevarata feerie de iarna, ajunge in Romania pentru al zecelea an consecutiv, oferind publicului o experienta muzicala de elita, prin intermediul prestigioasei EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg. Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss fac sa vibreze corzile subtile ale sufletului prin spectacolul extraordinar de Craciun, gazduit pe 24 decembrie 2012, incepand cu orele 19. 00, de Teatrul National din Bucuresti. Vom asculta Strauss, ne vom lasa purtati pe .

Garda Financiara a inchis patru cluburi din Bucuresti

Garda Financiara a suspendat, in ultimele doua saptamani, activitatea a patru cluburi de noapte din Bucuresti, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Dupa 12 ani la Zapp, Victor Stan preia conducerea centrului de servicii globale al Huawei din Bucuresti

Victor Stan, fostul director tehnic de la operatorul Zapp, a preluat la inceputul lui 2012 conducerea centrului de servicii al producatorului de echipamente telecom chinez din Bucuresti.

METEO. Vine ZAPADA in Bucuresti: Vezi PROGNOZA pe trei zile.

In cursul noptii de duminica spre luni si in prima parte a zilei de luni vor mai fi precipitatii in jumatatea de est a tarii si izolat se vor acumula cantitati de peste 25 l/mp. Va ninge la munte, in estul si sud-estul Transilvaniei, in cea mai mare parte a Munteniei si Moldovei si in sud-estul Olteniei, iar in Dobrogea vor predomina ploile, potrivit Realitatea. net. Bucurestenii vor avea si ei parte de prima ninsoare din aceasta iarna. In sud-estul teritoriului vor fi conditii de polei. Vantul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )