Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTOGRAFIA ZILEI Adrian Nastase, de Ziua Nationala

Hotnews Hotnews,
 FOTOGRAFIA ZILEI Adrian Nastase, de Ziua Nationala

Adrian Nastase a publicat pe blogul sau fotografia alaturata, cu mesajul: Dana si cu mine am ales sa sarbatorim, in felul nostru, Ziua Nationala si am iesit la o plimbare in zapada proaspat asternuta pe Bulevardul Aviatorilor. continuă pe Hotnews

Imaginea zilei: Ce mesaj apare in poza postata de premierul Victor Ponta pe Facebook de Ziua Nationala (FOTO)

De Ziua Nationala, Victor Ponta a urat La multi ani! tuturor romanilor pe pagina sa de Facebook. Echipa premierului a publicat mai multe imagini cu Ponta de la eveniment pe contul oficial al prim-ministrului.

Traian Basescu si Liviu Dragnea au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, a plecat de la eveniment impreuna cu presedintele. Liviu Dragnea l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar.

Reportaj Mediafax: Presedintele Traian Basescu, ultima receptie de Ziua Nationala - emotii, sampanie si fotografii

Presedintele Traian Basescu a fost, luni, pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care au fost prezenti la eveniment, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a sosit in sala de receptie insotit de Maria Basescu, sotia sa, cei doi purtand cocarde tricolore in piept.

Traian Basescu si Liviu Dragnea s-au retras impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

Traian Basescu si Liviu Dragnea au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

VIDEO Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala a Romaniei. Mesaje din Afganistan si Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal

Romanii din intreaga lumea sarbatoresc luni, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In timp ce militarii din Afganistan au trimis mesaje de felicitare, romanii din Paris au dansat Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal, iar cei din Ismail cu dansuri populare. Bucurestenii si locuitorii din Alba Iulia nu sunt singurii care au putut sa asiste la paradele organizate cu ocazia Zilei nationale. Festivitati de acest fel au avut loc, printre altele, si la Botosani, Craiova sau Toplita.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

Top On The Move: Companiile care si-au promovat angajatii inainte de Ziua Nationala

Mai multi romani au primit probail cel mai frumos cadou pentru cariera lor: o promovare inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta companiile care si-au rasplatit angajatii inainte de ziua lor.

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. Vezi imagini de la parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Se implinesc astazi 96 de la marea Unire. A fost o parada impresionanta de Ziua Nationala in centrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )