Libnet.ro
UNICEF

10:30

Francezii opteaza pentru o interventie militara in Siria, impotriva gruparii Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Francezii opteaza pentru o interventie militara in Siria, impotriva gruparii Stat Islamic

Majoritatea francezilor 55%) opteaza pentru o interventie militara a Frantei in Siria impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI), potrivit unui sondaj al BVA pentru Orange si iTELE publicat. continuă pe Antena3

Francezii vor o interventie militara a statului lor in Siria

Majoritatea francezilor opteaza pentru o interventie a armatei statului lor in Siria, relateaza site-ul Reuters, citat de Mediafax. Potrivit sondajului BVA, 55% dintre respondenti isi doresc ca armata franceza sa se implice activ in lupta impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI).

John McCain: Strategia lui Obama impotriva gruparii Stat Islamic este un esec abject. Ei sunt un cancer si acest cancer se va extinde

Senatorul republican John McCain a declarat vineri ca strategia presedintelui american, Barack Obama, impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic este un esec abject, informeaza CNN. Declaratia presedintelui.

John McCain declara ca strategia lui Obama impotriva gruparii Stat Islamic este un esec abject

Senatorul republican John McCain a declarat vineri ca strategia presedintelui american, Barack Obama, impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic este un esec abject, relateaza CNN. citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )