Libnet.ro
UNICEF

01:05

Francois Hollande, despre referendumul din Grecia: Daca rezultatul va fi NU, se va intra intr-un soi de necunoscut

B1 B1,
Francois Hollande, despre referendumul din Grecia: Daca rezultatul va fi NU, se va intra intr-un soi de necunoscut

Presedintele francez Francois Hollande atrage atentia ca daca grecii vor vota NU la referendumul de duminica referitor la noile reforme cerute de creditori, se va intra intr-un soi de necunoscut,. continuă pe B1

Cind votezi clovni, sa nu te miri ca te vei trezi intr-un circ. Citeva constatari despre criza din Grecia

Referendumul de duminica din Grecia va fi decisiv. Votul NU va provoca probabil iesirea din Euro, votul DA va provoca probabil caderea guvernului Tsipras. Un guvern care, timp de 6 luni, nu a miscat un deget pentru a-si insanatosi tara, nu a facut nici un sfert de reforma; dimpotriva, a intors si putinele reforme facute, si-a sfidat cetatenii si partenerii. Mai mult: premierul Tsipras si ministrul de finante Varoufakis au facut totul pentru a rupe UE in doua fractiuni. Nu le-a iesit. UE a devenit si mai unita in jurul valorilor si principiilor fundamentale, iar cuplul Tsipras - Varoufakis s-a transformat intr-un detestabil exemplu de clovni politici pe cale sa dea foc la tara.

Da sau nu? Ce tabara ar putea castiga la referendumul din Grecia

Tabara nu ar obtine o victorie in referendumul de duminica din Grecia asupra unei propuneri a creditorilor - cu 54% de voturi, in timp ce tabara da ar obtine doar 33% din voturi, releva un sondaj publicat miercuri care.

Declaratiile lui Mugur Isarescu despre situatia din Grecia

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, face apel la intelepciune si ratiune in privinta situatiei din Grecia si indeamna deponentii la banci sa nu actioneze emotional pentru ca.

Presedintele Iohannis a discutat cu liderii europeni despre criza din Grecia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei , a avut consultari cu cei din conducerea Bancii Nationale pe tema crizei din Grecia. De asemenea, seful statului s-a consultat si cu lideri europeni, au precizat surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Mircea Badea, despre situatia din Grecia: Nici nu stiam cata competenta zace in Romania in materie de economie

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi, mon.

Ce spune Donad Tusk despre criza din Grecia

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a afirmat, miercuri, ca liderii europeni vor sa ajute Grecia, dar nu pot face acest lucru daca Atena nu o doreste.

Despre criza din Grecia: Rusia intelege bine politica lui Tsipras si spera ca UE va evita un scenariu cu consecinte nefaste

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, intelege bine politica premierului grec Alexis Tsipras si spera ca Uniunea Europeana va evita in Grecia un scenariu cu consecinte nefaste, a anuntat luni.

4 grafice care-ti vor spune cam tot ce vrei sa stii despre criza din Grecia

Grecia este parte a Zonei Euro inca din anul 2001, ceea ce, pentru aproape 15 ani, i-a asigurat o pozitie cat se poate de legitima la nivel mondial, scriu bancherii de la Banca feroviara pe blogul Elara. ro. Pentru inceput, este important sa stim ca Uniunea Economica si Monetara presupune coordonarea politicilor economice si fiscale, o politica monetara comuna si o moneda comuna - euro. Cu toate ca toate cele 28 state membre UE participa la uniunea economica, unele tari au dus integrarea mai departe, prin adoptarea monedei unice. Impreuna, aceste tari formeaza zona euro. Acum, pentru noi este foarte clar de ce stabilitatea unui stat din zona euro este foarte importanta pentru intreg, indiferent de marimea sau de proactivitatea jucatorului pe piata.

ING: Cursul ramane la 4,48-4,52 lei/euro pana la referendumul din Grecia

ING estimeaza ca cel putin in aceasta saptamana cursul euro - leu va ramane in intervalul 4,48 - 4,52, cu volatilitate ridicata pe termen scurt, urmand ca spre finele anului leul sa se aprecieze catre limita inferioara a zonei de stabilitate a.

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )