Libnet.ro
UNICEF

10:30

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles. Asa ceva nu mai poate continua

Hotnews Hotnews,
 Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles. Asa ceva nu mai poate continua

UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, a declarat luni presedintele francez, Francois Hollande, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al extremei drepte, relateaza AFP. Europa a devenit . ), sincer sa fiu, de neinteles, chiar si pentru state, a spus Francois Hollande. continuă pe Hotnews

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, a declarat luni presedintele francez, Francois Hollande. Europa a devenit, sincer sa fiu, de neinteles, chiar si.

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Presedintele francez Francois Hollande sustine ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, potrivit unei declaratii pe care liderul de la Palatul Elysee a facut-i luni luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al reprezentantilor extremei dreapta, informeaza AFP.

Presedintele Frantei, Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Francois Hollande este de parere ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea. Liderul Francez a facut aceasta declaratie luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al extremei drepte .

Francois Hollande: UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea

UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea, a afirmat luni presedintele Francois Hollande, la o zi dupa alegerile europene care au consacrat victoria in.

David Cameron: Uniunea Europeana a devenit prea mare, prea autoritara, prea intruziva

Uniunea Europeana a devenit prea mare, prea autoritara si prea intruziva, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron, la summitul de la Bruxelles. Rezultatul alegerilor europene este un mesaj clar ca nu.

Marine Le Pen ii cere lui Francois Hollande sa organizeze noi alegeri parlamentare la nivel national

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National, Marine Le Pen, i-a solicitat, duminica, presedintelui francez Francois Hollande, sa organizeze noi alegeri la nivel national. Potrivit sondajelor de tip exit-poll, formatiunea politica a lui Marine Le Pen s-a clasat pe locul intai in scrutinul europarlamentar din Franta, cu un procent de 25%, relateaza AFP.

Ora 9 a Romaniei: De ce mai avem nevoie de Uniunea Europeana?

Se vor reflecta efectele crizei economice in votul europenile care merg la urne duminica 25 mai? Ce grad de responsabilitate poarta Uniunea Europeana pentru lipsa de interes a oamenilor fata de politicile europene si Parlamentul European?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )