Libnet.ro
UNICEF

17:00

Francul elvetian depaseste valoarea de 4,5 lei si atinge un nou maxim

Antena3 Antena3,
Francul elvetian depaseste valoarea de 4,5 lei si atinge un nou maxim

Cursul pentru franc anuntat de BNR a crescut miercuri cu 1,6% si a atins un nou maxim, de 4,5054 lei/franc, dupa ce marti a scazut pentru prima data in urma a trei sedinte succesive de valori record. Moneda. continuă pe Antena3

Francul elvetian creste iar si atinge un nou MAXIM ISTORIC

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5054 lei in sedinta valutara de miercuri, cu un plus de 7,00 bani, dupa ce marti valora 4,4354 lei.

UPDATE Francul elvetian creste din nou si ajunge la 4,47 lei, in timp ce euro se mentine peste pragul de 4,5 lei. Ce spun dealerii

Cursul francului elvetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut luni cu 1,1%, la 4,4716 lei, un nou maxim istoric.

Francul elvetian creste din nou si ajunge la 4,47 lei, in timp ce euro se mentine peste pragul de 4,5 lei

Cursul francului elvetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut luni cu 1,1%, la 4,4716 lei, un nou maxim istoric.

Francul elvetian SCADE pentru prima data dupa socul din 15 ianuarie. Afla cat valoreaza

Francul elvetian a scazut pentru prima data dupa socul produs pe piata valutara prin cresterile succesive si consistende care au inceput pe 15 ianuarie, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4354 lei in sedinta valutara de marti, cu un minus de 3,62 bani, dupa ce luni valora 4,4716 lei.

Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Francul elvetian a coborat pentru prima oara de joia trecuta, de cand Banca Elvetiei ai decis scumpirea monedei, in timp ce moneda europeana a ramas aproximativ la acelasi nivel, iar dolarul american s-a apreciat usor,Marti dimineata, euro s-a tranzactionat intr-un interval ingust fata de dolar in jurul a USD 1. 1600/EUR si pare a nu avea forta de a se desprinde din aceasta zona. Monedele Europei emergente au fost relativ stabile fata de euro. Leul a ramas in apropierea nivelului de 4. 5040/EUR si consideram ca va inchide in aceasta regiune, spun intr-un raport destinat investitorilor, economistii Piraeus Bank.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere pe piata interbancara

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Euro a deschis in piata interbancara aproape de 4,51 lei, iar francul se afla la egalitate cu euro. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt disperati si asteapta o solutie de la autoritati. Singura masura luata pana acum este marirea.

Curs franc elvetian la BNR. Euro a crescut, dolarul si francul elvetian au scazut. Cu cat vand bancile comerciale francul

Francul elvetian a inregistrat astazi o scadere in raport cu leul, dupa trei zile in care moneda elvetiana a marcat niveluri maxime istorice, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs franc elvetiande 4,4354 lei. Si cursul dolarului a scazut usor, pana la 3,8780 lei, in timp ce euro a crescut la cotatia oficiala pana la 4,5037 lei.

Povestea celei mai urate monede din Romania acestor zile- francul elvetian

Cand masori lungimea autostrazilor care au fost construite in Romania, ai la dispozitie kilometrul sau mai degraba metrul). Cand masori cantitatea de apa rece care curge atunci cand dai drumul la apa calda, ai la dispozitie litrul mai degraba hectolitrul). Cum masori insa valoarea pe care s-o aiba o moneda pe care urmeaza sa o adopti ca Stat? In functie de ce compari: De consumul mediu zilnic? De averea medie? De PIB? Sa nu uitam ca prima bancnota de 100 de franci a fost tiparita abia in 1911. Moneda tanara a unei tari mici, francul confirma azi zicala cu buturuga mica care rastoarna carul mare al politicilor monetare mondiale, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )